Buzz

Ολα στις φλόγες. Πρώτες εικόνες από το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

στα 10

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στις Κάννες, ένα πρωτο teaser πυκνώνει το μυστήριο για το τι είναι το «Lost River».

Ολα στις φλόγες. Πρώτες εικόνες από το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

Η ιστορία του μοιάζει βγαλμένη από το μυαλό του Ντέιβιντ Λιντς: Σε μια πόλη που πεθαίνει, μια γυναίκα βρίσκεται μπλεγμένη στον σκοτεινό σύμπαν του υποκόσμου, ενώ ο γιος της ανακαλύπτει έναν δρόμο που οδηγεί σε μια μυστική υποβρύχια πόλη.

Στο πρώτο κλιπ από το φιλμ, η Κριστίνα Χέντρικς δεν εμφανίζεται, αλλά ο Ιαν Ντε Κεστέκερ που υποδύεται τον γιο της έρχεται αντιμέτωπος με έναν παράξενο τύπο που υποδύεται ο Ματ Σμιθ κι ο οποίος επαναλαμβάνει απειλητικά «look at my muscles» ενώ ποδήλατα και σπίτια παίρνουν φωτιά.

Αν προσπαθείτε να βγάλετε άκρη, ο ίδιος ο Γκόσλινγκ λέει ότι «αυτή η ταινία ήταν, με πολλούς τρόπους, ένα δώρο από τους σκηνοθέτες με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια. Επαιξα σε ταινίες βασισμένες στην πραγματικότητα με τον Ντέρεκ Σιανφράνς μέχρι τα πυρετώδη όνειρα του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Νομίζω ότι ταλαντεύομαι μεταξύ αυτών των δύο άκρων λόγω των δικών μου ευαισθησιών σαν κινηματογραφιστής, που βρίσκονται κάπου ανάμεσα».

Μέχρις ότου δούμε την ταινία και δοκιμάσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα μυστικά της, βλέπουμε το πρώτο απόσπασμα από αυτή.


Διαβάστε ακόμη: Νέες φωτογραφίες από το «Lost River» του Ράιαν Γκόσλινγκ

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου. Το Flix βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει συνεχώς ό,τι θα συμβαίνει μέσα και έξω από τις αίθουσες.