Buzz

Πάρτε μια μικρή δόση από το soundtrack του «Logan» λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του

στα 10

Αν και διαρκεί μόλις 25 δευτερόλεπτα, μπορεί κάποιος να πάρει μια μικρή ιδέα για το κλίμα στο οποίο θα κινηθεί (μουσικά) η ταινία.

Πάρτε μια μικρή δόση από το soundtrack του «Logan» λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της τελευταίας εμφάνισης του Χιου Τζάκμαν ως Γούλβεριν στους κινηματογράφους, με την ταινία «Logan», ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ δημοσίευσε στο twitter του ένα μικρό βίντεο από την ηχογράφηση του soundtrack της ταινίας, κάτω από την επιμέλεια του συνθέτη της Μάρκο Μπελτράμι («Scream», «Ben-Hur», «The Shallows»).

Το βίντεο αυτό μπορεί να κρατά 25 μόλις δευτερόλεπτα, αλλά καταφέρνει να μας δώσει μια γενική ιδέα για το προς τα που θα κινηθεί το κλίμα της ταινίας – ένα νουάρ γουέστερν με σούπερ ηρωϊκές προεκτάσεις. Εξάλλου από το πρώτο τρέιλερ της ταινίας το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και την χρησιμοποίηση του τραγουδιού «Hurt» των Nine Inch Nails, σε διασκευή του Τζόνι Κας, ο Μάνγκολντ έθετε τις μουσικές βάσεις της ταινίας του.

Διαβάστε επίσης: Οχι ακόμη ένα «CG fuckathon»! To τρίτο «Wolverine» έχει και τίτλο και αφίσα!

logan3

Ο Μπελτράμι, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Μάνγκολντ στις ταινίες «Wolverine» και «3:10 to Yuma», αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Κλιφ Μαρτίνεζ («Drive», «Neon Demon», «Fifth Element») με πολλούς να εκφράζουν, ταυτόχρονα, την ανησυχία τους για την ποιότητα της μουσική που θα ντύνει την ταινία. Αλλά από τα πρώτα δείγματα που έχουμε, ο Μπελτράμι όχι μόνο δείχνει να έχει καταφέρει να αποδώσει, μουσικά τουλάχιστον, στην εντέλεια την ατμόσφαιρα της ταινίας, αλλά και να ξεπεράσει των όποιων προσδοκιών είχαμε για το soundtrack της.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Χιου Τζάκμαν δημοσίευσε και επίσημα τις πρώτες σειρές της σύνοψης ταινίας στον λογαριασμό του στο twitter.

H ταινία «Logan» θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην Ελλάδα από την Οντεόν.

Διαβάστε ακόμη:

logan_poster