Buzz

Να πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ κλέβει την παράσταση στο «Logan Lucky» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

στα 10

Μ' ένα κλιπ-μονόλογο, ο Ντάνιελ Κρεγκ, με πλατινέ μαλλί και βλέμμα μεταξύ πραγματισμού και παράνοιας, στρώνει το δρόμο για το «Logan Lucky».

Να πώς ο Ντάνιελ Κρεγκ κλέβει την παράσταση στο «Logan Lucky» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Eχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε δηλώσει πως σταματάει να κάνει ταινίες στον κινηματογράφο, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το «Behind the Candelabra» του ΗΒΟ, με την τελευταία του ταινία «Side Effects» να παίρνει χλιαρά σχόλια από κοινό και κριτικούς, αλλά το «The Knick» να συναρπάζει, ως μια από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης, στις δυο σεζόν του.

Δείτε ακόμη: Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει. Πρώτο τρέιλερ του «Logan Lucky»

logan lucky

logan lucky

Τώρα, ο Σόντερμπεργκ επιστρέφει στην ενεργό δράση, μ' ένα είδος που γνωρίζει καλά, ένα heist movie, γεμάτο βία και μαύρο χιούμορ. Το «Logan Lucky» βρίσκει δύο αδέρφια, τους Λόγκαν των Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ανταμ Ντράιβερ, να προσπαθούν να ληστέψουν τους αγώνες δρόμου Coca-Cola 600. Για να το πετύχουν, βγάζουν πρώτα από τη φυλακή έναν σεσημασμένο κακοποιό. Στο πρώτο κλιπ της ταινίας, αυτός ο υπέροχος κακοποιός, με τη μορφή του Ντάνιελ Κρεγκ και την προφορά του άγριου Τέξας, καλείται ν' αποφασίσει εάν θα βοηθήσει τους Λόγκαν - χρησιμοποιώντας την απλούστερη μέθοδο, μετρώντας τα «υπέρ» και τα «κατά». Και σπέρνοντας ψυχρό τρόμο με κάθε του βλέμμα. Δείτε το κλιπ παρακάτω. Στην Ελλάδα το «Logan Lucky» θα βγει στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Spentzos Film.

Διαβάστε ακόμα: «Hello, it’s me again!»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Αντέλ επιστρέφουν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Διαβάστε ακόμη:

logan lucky poster