Buzz

To «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου ξεκίνησε γυρίσματα

στα 10

Η μικρή πόλη του Κενμέιρ, στη Νότια Ιρλανδία φιλοξενεί ήδη το συνεργείο της ταινίας και τους πρωταγωνιστές της.

To «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου ξεκίνησε γυρίσματα
Αυτό είναι το «Ξενοδοχείο» στο «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Η 24η Μαρτίου ήταν η πρώτη μέρα γυρισμάτων για την καινούρια, πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Lobster». Η μικρή πόλη του Κενμέιρ στην περιοχή του Κέρι, στον Νότο της Ιρλανδίας, δεν μπορούσε παρά να νιώσει την παρουσία των ανθρώπων του φιλμ. Με μόλις κάτι παραπάνω από δύο χιλιάδες κατοίκους, η άφιξη ενός διεθνούς κινηματογραφικού συνεργείου και κυρίως ενός σταρ όπως ο πρωταγωνιστής του φιλμ Κόλιν Φάρελ είναι προφανώς ένα αξιοσημείωτο γεγονός.

Το φιλμ του Λάνθιμου είναι μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο Δάσος. Ενας απελπισμένος Αντρας το σκάει από το Ξενοδοχείο στο Δάσος εκεί όπου ζουν οι Μοναχικοί κι εκεί ερωτεύεται, ακόμη κι αν αυτό είναι ενάντια στους κανόνες τους.

Εκτός από τον Κόλιν Φάρελ που βρίσκεται ήδη στο Κενμέιρ, και την Ρέιτσελ Βάις που αναμένεται σε μερικές εβδομάδες, στο cast της ταινίας συμπεριλαμβάνονται, η Λέα Σεϊντού, ο Βρετανός Μπεν Γουίσο,η Ολίβια Κόλμαν καθώς και οι Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια.

Τα γυρίσματα του φιλμ που θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες, θα γίνουν όλα στο Κέρι. Προς το παρόν το συνεργείο γυρίζει τις σκηνές που διαδραματίζονται στο Ξενοδοχείο, το οποίο «υποδύεται» στην ταινία το Park Hotel Kenmare.

Οι πρώτες φωτογραφία του Κόλιν Φάρελ με τα ρούχα του ρόλου του, γκρί σακάκι και παντελόνι, γυαλιά με μεταλλικό σκελετό και μουστάκι, έκαναν ήδη την εμφάνιση της, αφού όπως ήταν φυσικό η εμφάνιση ενός ηθοποιού τόσο αναγνωρίσιμου όσο ο Κόλιν Φάρελ δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη, ακόμη κι αν όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Kerry News, ο ίδιος κρατάει low profile κι επιστρέφει στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι ηθοποιοί και το συνεργείο στο γειτονικό Σνιμ, μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

1

2