Buzz

Η Λάιζα Μινέλι «δεν ξέρει καμία Ρενέ Ζελβέγκερ που τολμά να ερμηνεύσει τη Τζούντι Γκάρλαντ»

στα 10

H Ρενέ Ζελβέγκερ ερμηνεύει τη Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy», αλλά η κόρη της μυθικής ντίβας δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, ευχαριστημένη.

Η Λάιζα Μινέλι «δεν ξέρει καμία Ρενέ Ζελβέγκερ που τολμά να ερμηνεύσει τη Τζούντι Γκάρλαντ»

Βρισκόμαστε στο 1968. Εχουν περάσει τριάντα ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που η Τζούντι Γκάρλαντ έγινε η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ με τον «Μάγο του Οζ». Βυθισμένη μέσα στη νοσταλγία, τις καταχρήσεις, μια ολόκληρη ζωή - θρύλο και τη σχέση της με τον Μίκι Ντιν, τον πέμπτο σύζυγο της ζωής της, ετοιμάζεται για μια σειρά από sold out εμφανίσεις, ζώντας έστω για τελευταία φορά τη δόξα μιας ολόκληρης ζωής, λίγους μόνο μήνες πριν από το θάνατό της.

Διαβάστε περισσότερα: H Ρενέ Ζελβέγκερ είναι η Τζούντι Γκάρλαντ στο «Judy»

Judy 607 1

Αυτό θα είναι το «Judy» σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Γκουλντ (βραβευμένου δύο φορές με το Olivier Σκηνοθεσίας), σε σενάριο Τομ Εντς (του δημιουργού του «The Crown»), ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Ντέιβιντ Λίβινγκστοουν του «Pride», την Pathe, το BBC, την Ingenious Media και την Calamity Films.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο μία, ομολογουμένως, παράδοξη επιλογή: η Ρενέ Ζελβέγκερ (η οποία φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί), και μαζί της πρωταγωνιστουν οι Τζέσι Μπάκλεϊ, Φιν Γουίτροκ, Μάικλ Γκαμπόν.

Judy 607 lisa

Ολα αυτά καλά, αλλά ποια η γνώμη της Λάιζα Μινέλι, κόρης της μυθικής Τζούντι Γκάρλαντ;

«Δεν έχω γνωρίσει, ή μιλήσει, ποτέ σε καμία Ρενέ Ζελβέγκερ. Δεν τη γνωρίζω. Δεν ξέρω τίποτα κι ό,τι άλλο διαβάσετε θα είναι ψέμα - με Ψ κεφαλαίο! Δεν έχω ποτέ εγκρίνει κανένα τέτοιο πρότζεκτ!»

Διαβάστε ακόμα: