Buzz

Live Opera Nights στο Δαναό!

στα 10

O πάντοτε «ανήσυχος» Δαναός συνεχίζει να υποστηρίζει με πράξεις πως «σινεμά» δεν είναι μόνο οι ταινίες, παρουσιάζοντας ζωντανά δύο ακόμη διάσημες όπερες και μεταφέροντας το κοινό με το «Live Opera Nights» σε Λονδίνο και Μαδρίτη...

Flix Team
Live Opera Nights στο Δαναό!
Απόσπασμα από το «Rigoletto» με τον Δημήτρη Πλατανιά στο ρόλο του Ριγκολέτο και την Εκατερίνα Σιουρίνα στο ρόλο της Γκίλντα

Από τη Βασιλική Οπερα του Λονδίνου και από το Τeatro Real Madrid της Μαδρίτης έρχονται σε ζωντανή δορυφορική μετάδοση και κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας στο Δαναό δύο από τις διασημότερες όπερες του κόσμου, το Rigoletto του Τζιουζέπε Βέρντι και το Cyrano De Bergerac του Φράνκο Αλφάνο.

Μεταφερθείτε λοιπόν στη Βασιλική Οπερα του Λονδίνου, την Τρίτη 17 Απριλίου στις 21.15 για μια από τις πιο διάσημες οπερες του Τζιουζέπε Βέρντι, το «Rigoletto» σε σκηνοθεσία του Τζον Ελιοτ Γκάρντινερ με τον Ελληνα βαρύτονο Δημήτρη Πλατανιά στον ομώνυμο ρόλο και στη Μαδρίτη, την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 21.00 για το «Cyrano De Bergerac» του Φράνκο Αλφάνο με τον Πλάθιντο Ντομίνγκο στο ρόλο του ποιητή με την μεγάλη μύτη.

Το εισιτήριο για κάθε προβολή κοστίζει 12 ευρώ, η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ και οι δύο παραστάσεις παρουσιάζονται με ελληνικούς υπέρτιτλους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ενημερωμένο επίσημο site του Δαναού.