Buzz

«The Writing's on the Wall» Ακούστε και δείτε το τραγούδι του Σαμ Σμιθ από το «Spectre»

στα 10

Είναι εδώ και είναι υπέροχο. Ακούστε το. Και δείτε το video clip

«The Writing's on the Wall» Ακούστε και δείτε το τραγούδι του Σαμ Σμιθ από το «Spectre»

Ο Σαμ Μέντες μας είχε υποσχεθεί ότι το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας του θα είναι «συγκλονιστικό» και δεν είχε άδικο. Πόσο μάλλον όταν ο Σαμ Σμιθ δηλώνει ότι το έγραψε μέσα σε είκοσι λεπτά και δίχως να νιώθει καμιά πίεση τουλάχιστον όσο το δούλευε. «Οταν συνειδητοποιήσα ότι πλησιάζει ο η στιγμή για να το ακούσει το κοινό, τότε άρχισα να νιώθω τρόμο».

Τώρα που το ακούσαμε όμως μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε πως ο τρόμος του δεν ήταν καθόλου δικαιολογημένος. Το «The Writing's on the Wall» είναι απλά θαυμάσιο, επικό και μεγαλειώδες, ακριβώς όπως θα περίμενες ένα τραγούδι τίτλων του 007.

Διαβάστε ακόμα: Τα 22 τραγούδια του Τζέιμς Μποντ από το χειρότερο στο καλύτερο!

Ο ίδιος λέει ότι ήθελε να κάνει ένα τραγούδι που να ακούγεται σαν ένα κλασσικό τραγούδι του James Bond, «αντάξιο της σειράς των ταινιών και ανάλογο όλων αυτών των τραγουδιών που έχουν προηγηθεί στην του δικού μου».

Οσο για τις προβλέψεις για την πορεία του, ο ίδιος λέει ότι προτιμά να μην σκέφτεται για τι θα γίνει, αλλά αν το τραγούδι του φτάσει ως τα Οσκαρ όπως έκανε το «Skyfall» της Αντέλ, θα χαρεί περισσότερο στην ιδέα της πιθανότητας να γνωρίσει από κοντά την Μέριλ Στριπ.

Του ευχόμαστε το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα. Προς το παρόν ακούστε το «The Writing's on the Wall»

Και δείτε το βίντεο κλιπ

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: