Buzz

Το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «Lisey’s Story» έρχεται στην Apple TV+

στα 10

Η σειρά θα βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα που γράφτηκε το 2006, σε παραγωγή του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και πρωταγωνίστρια την Τζούλιαν Μουρ.

Το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ «Lisey’s Story» έρχεται στην Apple TV+

H Apple TV+ έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στο ανταγωνισμό για την καλύτερη streaming πλατφόρμα, έχοντας εξασφαλίσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ για τις σειρές της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και εκείνο του Τζ. Τζ. Εϊμπραμς ο οποίος, μαζί με το στούντιο του Bad Robot, ετοιμάζει δυο παραγωγές για την διαδικτυακή πλατφόρμα της Apple, το «Little Voice» και το «My Glory Was I Had Such Friends» στην οποία μάλιστα θα συνεργαστεί ξανά με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, έχει πάρει το πράσινο φως και για άλλη μια.

Διαβάστε ακόμα: «Ο Μαύρος Πύργος» του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να γίνει σειρά για λογαριασμό της Amazon

lisey's story 607

Πρόκειται για την σειρά με τίτλο «Lisey’s Story» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, και με πρωταγωνίστρια μάλιστα την Τζούλιαν Μουρ. Ο Κινγκ θα γράψει και τα οχτώ επεισόδια της σειράς στην οποία ακολουθούμε την ιστορία της Λίζεϊ, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της. Πρόκειται για ένα αρκετά εσωτερικό θρίλερ, στα πλαίσια του «Gerald’s Game», καθώς η Λίζεϊ αρχίζει να θυμάται κάποιες αλήθειες για τον άντρα της τις οποίες ή είχε ξεχάσει ή είχε καταχωνιάσει βαθιά στο μυαλό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κινγκ έχει γράψει σενάριο για την τηλεόραση, ενώ η τελευταία του, και κάπως αποτυχημένη του προσπάθεια, ήταν εκείνη στο «Under the Dome». Πότε όμως δεν έχει γράψει όλα τα επεισόδια μιας σειράς βασισμένη σε κάποιο του βιβλίο και αυτό σίγουρα δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. O Εϊμπραμς και ο Κινγκ έχουν ξανασυνεργαστεί μαζί στις σειρές της Hulu «11.23.63» και «Castle Rock», αλλά αυτή σειρά σίγουρα αρχίζει να παίρνει τη μορφή για μια από τις καλύτερες συνεργασίες τους μέχρι σήμερα. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα:

lisey's story 607