Buzz

Lip Sync Battle: Τομ Κρουζ & Τζίμι Φάλον και η Top Gun έκπληξη!

στα 10

O Tομ Κρουζ εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στο Tonight Show και δέχθηκε την πρόκληση του Τζίμι Φάλον για μία επική lip sync μονομαχία. Στο τέλος όμως το ντουέτο τους ήταν που ενθουσίασε το κοινό...

Lip Sync Battle: Τομ Κρουζ & Τζίμι Φάλον και η Top Gun έκπληξη!

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα του «Mission: Impossible - Rogue Nation» και φυσικά πέρασε από τα στούντιο του «Tonight Show» για να διαφημίσει την ταινία με το φίλο του Τζίμι Φάλον. Κι εκεί δέχθηκε την υπέρτατη πρόκληση: αυτή ενός lip sync battle.

Tom Cruise Lip Sync Battle 607

Tα «Lip Sync Battles» έγιναν διάσημα από τον Φάλον και τώρα έχουν τη δική τους εκπομπή στο Spike TV. Oμως δεν ήταν ακριβώς δική του ιδέα. Για την ιστορία, αυτό είναι ένα παιχνίδι που σκέφτηκαν το ζευγάρι στη ζωή Εμιλι Μπλαντ και Τζον Κραζίνσκι, με τον καλό τους φίλο Στίβεν Μέρτσαντ (συνδημιουργό του βρετανικού «The Office» και νυν πρωταγωνιστή και δημιουργό του «Hello Ladies»). Oι κανόνες είναι απλοί: βάζεις δυνατά να παίζει ένα κομμάτι και τραγουδάς από πάνω, ανοιγοκλείνοντας το στόμα σου. Στην ουσία, εκείνος που πείθει περισσότερο στη θεατρική αναπαράσταση του κομματιού, εκείνος που ξεσηκώνει το κοινό για χειροκρότημα και όποιος φυσικά δε χάσει στίχο, ανάσα, παύση, «κορώνα» της original εκτέλεσης από τον καλλιτέχνη είναι ο νικητής. Το μεγαλύτερο φαν είναι να βλέπεις τι επιλέγει κανείς να πει (συνήθως κάνοντας πλάκα και διαλέγοντας κάτι κόντρα στο στιλ του) και οι αντιδράσεις των ανταγωνιστών (κυρίως του Τζίμι Φάλον) οι οποίοι δεν γνωρίζουν από πριν ποια τραγούδια έχουν επιλεχθεί.

Δείτε τα καλύτερα lip sync battles εδώ:

Tom Cruise Lip Sync Battle 607 2

Tom Cruise Lip Sync Battle 607 3

Και χθες ο Κρουζ ήταν ένας προσωποποιημένος Οld-Τime-Rock-'n'-Roller. Οχι, δυστυχώς δεν έκανε αναπαράσταση της διάσημης και κλασικής πια σκηνής του «Risky Business», όπου με ροζ πουκαμισάκι, σωβρακάκι και λευκές κάλτσες δίνει μαθήματα lip sync πάνω στο «Old Time Rock 'n' Roll» του Μπομπ Σίγκερ. Δεν τα πήγε όμως καθόλου άσχημα με αυτά που διάλεξε...

Κι ο Τζίμι Φάλον τού ετοίμαζε μία «Top Gun» έκπληξη, με την οποία αιφνιδίασαν και ενθουσίασαν το κοινό. Δείτε το βίντεο:

.

Δείτε περισσότερα: