Buzz

Λίγος Spider-Man ακόμη...

στα 10

Μπορεί μπροστά στα μεγαθήρια του Κρίστοφερ Νόλαν και του Πίτερ Τζάκσον, ο νέος Spider-Man να μοιάζει με ακόμη ένα reboot που ενδέχεται να περάσει απαρατήρητο, οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όμως αναπτερώνουν το ηθικό του φανατικών. Ο λόγος; Η Εμα Στόουν και ο Αντριου Γκάρφιλντ σε...χτυποκάρδια στο θρανίο!

Λίγος Spider-Man ακόμη...

Μέχρι τώρα, το μόνο που μπορούσε κανείς να υποψιαστεί για τον νέο «Spider-Man» ήταν πως «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Τίποτα - ακόμη και τo πρώτo τρέιλερ - δεν ενθουσίασε φανατικούς και μη, αφήνοντας το πρότζεκτ στο περιθώριο των ταινιών που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή μας το 2012. Με εξαίρεση ένα εντυπωσιακό πόστερ και την εφηβική αθωότητα του Αντριου Γκάρφιλντ, ο μοναδικός λόγος που θα άξιζε να ασχοληθεί κανείς με το πρότζεκτ του Μαρκ Γουεμπ («500 Μέρες με τη Σάμερ») είναι η ευθεία σύγκριση του με την τριλογία του Σαμ Ράιμι που - εκ των προτέρων - το βρίσκει σε αδύναμη θέση.

Μέχρι σήμερα που στο προωθητικό υλικό της ταινίας προστέθηκαν μερικές καινούργιες φωτογραφίες που δεν επενδύουν στην κόμικ πλευρά του Πίτερ Πάρκερ, αλλά στο ερωτικό του αντικείμενο που δεν είναι άλλο από την Εμα Στόουν. Και κάπου εκεί - με το ακουσμα και μόνο του ονόματος αυτού - τα δεδομένα ανατρέπονται, το «The Amazing Spider-Man» αποκτά επιπρόσθετο ενδιαφέρον και οι στιγμές στο κολέγιο αναδεικνύουν το πραγματικό target group της ταινίας.

Αυτό που θα έδινε τα πάντα για να ξαναδεί τη Στόουν στο κολέγιο (μετά το «Easy A») και περιμένει με ανυπομονησία τον έρωτα της με τον Αντριου Γκάρφιλντ να αποτελέσει την απόλυτη ρομαντική ιστορία του 2012. Στην ταινία η Εμα Στόουν υποδύεται την Γκουέν Στέισι, το ερωτικό αντικείμενο του Πάρκερ, ένα ρόλο για τον οποίο η Στόουν δήλωσε με ανησυχία προς τους φανατικούς του κόμικ: «Υπάρχει μια πλευρά μου που θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει όσους αγαπούν τον Spider-Man και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη απέναντι στον χαρακτήρα της Στέισι. Ελπίζω να μου δώσουν την άδεια να την ερμηνεύσω με τον τρόπο μου. Αλλωστε είμαι κι εγώ φαν του κόμικ, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα αν είναι πολύ αυστηροί μαζί μου».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες στο gallery. Πόσο αυστηροί μπορείτε να γίνετε;