Buzz

Λίγοι «Avengers» ακόμη...

στα 10

Μπορεί οι «Avengers» να ανήκουν πλέον στο (ένδοξο) παρελθόν και το σίκουελ τους να έχει πάρει ήδη ημερομηνία, τρία νέα όμως βίντεο που μόλις κυκλοφόρησαν κρατούν ζωντανό το θρύλο της πιο υπερ-ηρωικής ομάδας που παρέλασε ποτέ από τη μεγάλη οθόνη!

Λίγοι «Avengers» ακόμη...

Σαν να μην πέρασε μία μέρα από την εποχή που τα υλικά προώθησης των «Αvengers» έκαναν το viral γύρο τους στο Διαδίκτυο και ξαφνικά μέσα σε μια ημέρα κυκλοφόρησαν τρία αποκαλυπτικά βίντεο που μεγενθύνουν ακόμη περισσότερο το μύθο των «Εκδικητών».

Ο λόγος βέβαια είναι η κυκλοφορία των «Avengers» σε DVD, οπότε και διάφοροι επιτήδειοι έκαναν upload μια extended σκηνή και ένα απολαυστικό βίντεο με αστείες σκηνές από τα γυρίσματα.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια σκηνή είναι αυτή ανάμεσα στον Loki και τον Hawkey (Τομ Χίντλεστον και Τζέρεμι Ρένερ) καθώς ετοιμάζουν την καταστροφή του κόσμου... Μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τέλος, οι διασκεδαστικές σκηνές από τα γυρίσματα αποδεικνύουν πως τα παιδιά (ανάμεσα τους και ο Τζος Γουίντον) πέρασαν υπέροχα πίσω από τις κάμερες και αυτό βγήκε στον κόσμο! Δείτε τις εδώ:

Και θυμηθείτε: την Πρωτομαγιά του 2015 μην κανονίσετε κάτι, γιατί αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία εξόδου του «Avengers 2», όπως θα το γράψει και θα το σκηνοθέτησει ο Τζος Γουίντον (διαβάστε περισσότερα εδώ).