Buzz

Λίγο «Gravity», λίγο... «Alien»! Τζέικ Τζίλενχαλ, Ράιαν Ρέινολντς, πρώτο τρέιλερ του «Life»

στα 10

Στο διάστημα κανείς δεν ακούει τις φωνές τους: ο Τζέικ Τζίλενχαλ κι ο Ράιαν Ρέινολντς παλεύουν να επικρατήσουν στον εχθρικό γαλαξία, στο πρώτο τρέιλερ του «Life».

Λίγο «Gravity», λίγο... «Alien»! Τζέικ Τζίλενχαλ, Ράιαν Ρέινολντς, πρώτο τρέιλερ του «Life»

Οσο εμείς περιμένουμε να δούμε τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο «Nocturnal Animals» του Τομ Φορντ, όσο ο Ράιαν Ρέινολντς ξαναφορά σιγά-σιγά τη φόρμα του «Deadpool», στο έξω διάστημα ξετυλίγεται ένα περιπετειώδες θρίλερ. Το «Life» του Ντάνιελ Εσπινόζα (που ξανασυνεργάστηκε με τον Ράιαν Ρέινολντς στο «Safe House» του 2012), ετοιμάζεται για τις αμερικανικές αίθουσες για τον ερχόμενο Μάιο, με σκοπό να μας προϊδεάσει ότι, κι αν βρεθεί ζωή στο διάστημα, τίποτε δε μας εξασφαλίζει ότι θα είναι... φιλική!

Δείτε ακόμη: Βίαιο και θλιμμένο: το «Nocturnal Animals» έχει trailer!

life 607

Το «Life» παρακολουθεί το εξαμελές πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα της μεγαλύτερης ανακάλυψης στην ανθρώπινη ιστορία: στα χέρια του κρατά αποδείξεις εξωγήινης ζωής που βρέθηκαν στον πλανήτη Αρη. Καθώς το πλήρωμα ξεκινά την έρευνά του, αυτή η μυστηριώδης μορφή ζωής αποδεικνύεται πιο έξυπνη και πιο εχθρική απ' όσο θα περίμενε κανείς. Στο «Life» πρωταγωνιστούν, εκτός από τους Τζέικ Τζίλενχαλ και Ράιαν Ρέινολντς, οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ολγκα Ντιχοβίτσναγια, Αριον Μπακάρι και Χιρογιούκι Σανάντα. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και πείτε μας αν δε μοιάζει σα να βλέπετε το «Alien» και το «Gravity» σε mashup!

Διαβάστε ακόμη: