Buzz

Ο Λίαμ Νίσον θυμάται την πρώτη φορά που είδε την Ελεν Μίρεν - και του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι

στα 10

Στο σόου του Γκρέιαμ Νόρτον, ο Λίαμ Νίσον θυμάται την πρώτη φορά που είδε μπροστά του την Ελεν Μίρεν και είπε, μόνο, «fuck»!

Ο Λίαμ Νίσον θυμάται την πρώτη φορά που είδε την Ελεν Μίρεν - και του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι

Ο δρόμος της νοσταλγίας είναι καλύτερος όταν χρωματίζεται από χιούμορ. Ο 65χρονος Λίαμ Νίσον (που συνεχίζει το σκληρό action-man προφίλ του με τον «Επιβάτη») και η 72χρονη Ελεν Μίρεν (της οποίας το «The Leisure Seeker» περιμένουμε να δούμε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο), συναντήθηκαν στον ίδιο καναπέ, στο τηλεοπτικό σόου του Γκρέιαμ Νόρτον και ο Νίσον είχε κάποιες αναμνήσεις να μοιραστεί.

Διαβάστε ακόμη: Κάποιος να γράψει το σενάριο άμεσα. Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίξει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Με την ελάχιστη πρόκληση από τον Νόρτον, ο Λίαμ Νίσον αφηγήθηκε την πρώτη φορά που είδε την Ελεν Μίρεν μπροστά του, στο σετ του «Excalibur» του Τζον Μπούρμαν, το 1981. Ο Νίσον βρέθηκε εκεί, μαζί με τον κολλητό του φίλο Κίραν Χάιντς - και οι δυο, στα πρώτα τους κινηματογραφικά βήματα, επρόκειτο να παίξουν στην ταινία - κι όταν είδαν την Ελεν Μίρεν ντυμένη ως Μοργκάνα, το μόνο που μπόρεσαν να ξεστομίσουν ήταν «oh, fuck!» και «τσιμπήθηκαν μαζί της» αμφότεροι. Η συνάντηση οδήγησε σε μια τετράχρονη σχέση του Νίσον και της Μίρεν, από το 1981 ως το 1985, που ήταν «σοβαρή», όπως σπεύδει να προσθέσει εκείνη. Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή, αλλά πρώτα θυμηθείτε τι είδε μπροστά του ο Λίαμ Νίσον εκείνη τη μέρα...

ελεν μίρεν 607

ελεν μίρεν 607


Διαβάστε ακόμη: