Buzz

«LETS. GET. Small» Το «Ant-Man» της Marvel ξεκινά γυρίσματα

στα 10

Μετά από μια σειρά αναποδιές η επόμενη superhero ταινία του «ηρωικού» στούντιο, βάζει μπρος τις μηχανές της.

«LETS. GET. Small» Το «Ant-Man»  της Marvel ξεκινά γυρίσματα

Με τους «Φύλακες του Γαλαξία» να αποδεικνύουν πως η Marvel έχει την δυνατότητα να μεταμορφώσει σε επιτυχία ακόμη και το πιο παράξενο property της, με τους κατάλληλους ανθρώπους στο τιμόνι, πιθανότατα «τα κοστούμια» της εταιρίας να έχουν μετανιώσει για το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έφερε τον «Ant-Man» ως εδώ, εγκατέλειψε το φιλμ πριν μερικούς μήνες.

Η λοξή ματιά του Εντγκαρ Ράιτ έμοιαζε απόλυτα ταιριαστή σε έναν υπερήρωα που εκ προοιμίου μοιάζει παράδοξος και το γεγονός ότι ο Ράιτ δούλευε στο project εδώ και χρόνια με ενθουσιασμό έμοιαζε σαν μια ικανή εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Ο Πέιτον Ριντ («Bring it On», «The Break-Up») που ανέλαβε να φέρει στην οθόνη έναν από τους λιγότερο γνωστούς ήρωες της Marvel μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο ασφαλείς, αλλά ο ίδιος λέει πως ακόμη κι αν μετά την αποχώρηση του Ραίτ και τις αλλαγές στο σενάριο (που προφανώς αποτέλεσαν την αιτία) η καρδιά της ιστορίας παραμένει πιστή στο δικό του όραμα.

Ant-Man Πρώτη φωτογραφία του Πολ Ραντ από τα γυρίσματα της ταινίας

Το «Ant-Man» βασίζεται σε έναν κόμικ χαρακτήρα που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στο χαρτί το 1962 κι ο οποίος μπορεί να μικραίνει στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, πολλαπλασιάζοντας όμως την ίδια στιγμή τη δύναμή του. Ο Πολ Ραντ υποδύεται τον «Ant-Man» και το μεγαλόσωμο alter ego του στον ρόλο του Σκοτ Λανγκ ενός απατεωνίσκου που θα ανακαλύψει τον ήρωα μέσα του και θα βοηθήσει τον μεντορά του Δρ. Χανκ Πιμ να προστατεύσει την στολή του «Ant-Man» από μια σειρά απειλές.

Ο Μάικλ Ντάγκλας υποδύεται τον Χανκ Πιμ στην ταινία του Ριντ και η Εβάνζτελιν Λίλι την κόρη του Χόουπ Βαν Ντάιν, ενώ ανάμεσα στο καστ, μετράμε ακόμη τον Κόρεϊ Στολ, τον Μπόμπι Καναβάλι, τον Μάικλ Πένια και τον τζον Σλάτερι.

Τα γυρίσματα του φιλμ ξεκίνησαν χτες και το φιλμ έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις 17 Ιουλίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

To «Ant-Man» της Marvel έχει (ξανά) σκηνοθέτη

Δείτε το πρώτο teaser poster του φιλμ

ant-man poster 607