Buzz

Σφαίρες, αίμα και χρυσάφι στο τρέιλερ του «Let the Corpses Tan»

στα 10

Η τρίτη μεγάλου μήκους των Βέλγων εικονολατρών Ελέν Κατέ και ο Μπρούνο Φορζανί, προβάλει ως η πιο φιλόδοξη και εντυπωσιακή ταινία τους μέχρι τώρα.

Σφαίρες, αίμα και χρυσάφι στο τρέιλερ του «Let the Corpses Tan»

Εκαναν αίσθηση με το «Amer» το 2009 και εντυπωσίασαν παιρετέρω με το «The Strange Colour of your Body's Tears», κάνοντας σινεμά όπως κανείς άλλος αυτή τη στιγμή, ακρία στυλιζαρισμένο, άψογο αισθητικά, σαγηνευτικό κι επιθετικό μαζί.

Δείτε ακόμη: Τρέιλερ για το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου

let the corpses tan 607

Η καινούρια τους μεγάλου μήκους μεταφέρει στην οθόνη το cult μυθιστόρημα των Ζαν-Πατρίκ Μανσέτ και Ζαν Πιερ Μπαστίντ «Laissez bronzer les cadavres», με την Ελίνα Λόουενσον σε έναν από τους βασικούς ρόλους.

let the corpses tan 607

Η ιστορία είναι βασισμένη σε απλά υλικά: Ενα εγκαταλελειμένο χωριό στην καρδιά του καλοκαιριού, 250 κιλά κλεμμένο χρυσό, τρεις δολοφόνους, μερικούς απρόσκλητους επισκέπτες και δύο αστυνομικούς. Και φυσικά άπειρες σφαίρες, αίμα, μπόλικο γυμνό, σεξ και μια δόση διαστροφής σε ένα μείγμα τουλάχιστον εκρηκτικό.

let the corpses tan 607

Κι όλα αυτά σε έναν συνδυασμό εικόνων που ανεβάζει την ένταση των κινηματογραφικών αναφορών των δύο δημιουργών στο τέρμα και φιλοδοξεί να μας χαρίσει το αντίστοιχο μιας κινηματογραφικής μιας παραισθησιογόνας κινηματογραφικής ηλίασης, αλλά δίχως τις παρενέργειες.

let the corpses tan 607

Απολαύστε το τρέιλερ:


Δείτε ακόμη: