Buzz

Οταν ο Κρις Μάρτιν έγραψε τραγούδι για να τρολάρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

στα 10

Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας της οικολογικής ακτιβιστικής οργάνωσης Leonardo DiCaprio Foundation, ο Κρις Μάρτιν τραγούδησε έναν ύμνο για τις... βερμούδες του Λίο.

Οταν ο Κρις Μάρτιν έγραψε τραγούδι για να τρολάρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ορκισμένος περιβαλλοντικός ακτιβιστής και τα χρόνια αφοσίωσής του στην οικολογία το αποδεικνύουν: 20 χρόνια έκλεισε φέτος το Leonardo DiCaprio Foundation, η οργάνωση που υποστηρίζει (οικονομικά και θεσμικά) θέματα που αφορούν τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, τα είδη του ζωικού βασιλείου που βρίσκονται υπό εξαφάνιση και την καταπολέμηση της μόλυνσης και της καταστροφής του πλανήτη.

Σε μία εκδήλωση που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο στη Σανόμα της Καλιφόρνια, πολλοί σταρ, φίλοι του ηθοποιού, παρευρέθηκαν μαζί με τους οικολόγους λομπίστες για να γιορτάσουν τις δύο δεκαετίες δράσης του Leonardo DiCaprio Foundation.

Ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν, ο οποίος προτίμησε -ανάμεσα στους επαίνους για την αφοσίωση του ΝτιΚάπριο στο σκοπό του- να κάνει πλάκα στον φίλο του: καθώς όλοι μιλούσαν για το πάθος με το οποίο ο ηθοποιός αγωνίζεται για τα είδη υπό εξαφάνιση, ο Μάρτιν έγραψε και του είπε ένα τραγούδι για τις... στρατιωτικές βερμούδες του, τις οποίες μάλλον έχει βαλθεί να υποστηρίξει με το ίδιο πάθος, καθώς τις φοράει συνεχώς στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε κι αυτό: Oταν ο Xάρισον Φορντ θυμώνει: «Μη δίνετε εξουσία σε ανθρώπους που καταστρέφουν τον πλανήτη»

«Είμαι πολύ φίλος του και τον παρακολουθώ πολύ στενά τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ηταν εμφανές, λοιπόν, ότι ο Λεονάρντο προσφέρει μία εξαιρετική υπηρεσία, στηρίζοντας με πάθος τα cargo shorts. Μάλλον κάπου κάποτε είπε "θα σώσω τα cargo shorts από την εξαφάνιση. Θα τα φοράω 25 χρόνια παντού. Εγώ προσωπικά θα βοηθήσω να επιβιώσουν μέσα στις δεκαετίες. Γι' αυτό του έγραψα ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι...»

Λίγη καλοπροαίρετη πλάκα που, φυσικά, έγινε viral. Κι όχι μόνο αυτή. Ο Μάρτιν αφιέρωσε ένα ακόμα τραγούδι στον Λεονάρντο: του είπε με μια κιθάρα ότι... «his heart will go on and on.»

Δείτε τα:



Διαβάστε περισσότερα: