Buzz

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζόνα Χιλ ξανά μαζί σε νέα (οσκαρική;) ταινία

στα 10

Η συνεργασία τους στον «Λύκο της Wall Street» είχε τα ιδανικά αποτελέσματα. Τώρα οι δυο ηθοποιοί θα συνεργαστούν ξανά. Να ετοιμαζόμαστε και για τις οσκαρικές υποψηφιότητες του 2016;

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τζόνα Χιλ ξανά μαζί σε νέα (οσκαρική;) ταινία

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κι ο Τζόνα Χιλ είναι συνέταιροι, κολλητοί φίλοι και μοιραίοι προδότες στον «Λύκο της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε. Η συνεργασία τους δε θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα: κι οι δυο απασχολούν την κινηματογραφική επικαιρότητα εδώ και μήνες, είναι υποψήφιοι για Οσκαρ Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου, ο ΝτιΚάπριο μάλιστα και φαβορί μετά τη βράβευσή του με τη Χρυσή Σφαίρα, έκαναν και μια ξεκαρδιστική κοινή εμφάνιση στο Saturday Night Live, είναι οι βασιλιάδες του κόσμου και τίποτα δεν τους σταματά. Αντίθετα, η 20th Century Fox είναι έτοιμοι να τους οδηγήσει στην επόμενη κοινή τους ταινία, βασισμένη και πάλι, όπως κι ο «Λύκος της Wall Street», σε πραγματική ιστορία.

Η ταινία θα βασιστεί στο άρθρο του περιοδικού Vanity Fair, The Ballad of Richard Jewell, γραμμένο από τη Μαρί Μπρένερ(διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Vanity Fair εδώ). Η ιστορία παρακολουθεί τον Ρίτσαρντ Τζούελ, τον σεκιουριτά που ανακάλυψε και κατέδωσε τη βόμβα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα του 1996, για να βρεθεί ανεξήγητα ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια ο ίδιος. Ο Τζόνα Χιλ θα υποδυθεί τον Τζούελ κι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο το δικηγόρο που αναλαμβάνει να τον υπερασπιστεί και ν’ αποκαταστήσει το όνομά του. Και οι δύο ηθοποιοί θα είναι παραγωγοί στην ταινία, πράγμα μάλλον έξυπνο, καθώς ο ΝτιΚάπριο, κάνοντας την ίδια επιλογή, βρίσκεται φέτος διπλά υποψήφιος για Οσκαρ για τον «Λύκο της Wall Street», όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως παραγωγός.

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για τον «Λύκο της Wall Street» και τη δαφνοφορεμένη πορεία του προς τα Οσκαρ