Buzz

H Λίνα Ντάναμ δεν φοβάται το τόπλες!

στα 10

Εκλεισε το λογαριασμό της στο Twitter, κανείς δεν ασχολείται πραγματικά με το «Girls» και η ίδια ετοιμάζει μια νέα φεμινιστική σειρά εποχής για το ΗΒΟ. Η τόπλες φωτογράφησή της στο Harper's Bazaar δεν είναι σίγουρα το πιο «τολμηρό» πράγμα που έχει κάνει.

H Λίνα Ντάναμ δεν φοβάται το τόπλες!

«Εμεινα για εβδομάδες στο κρεβάτι από πράγματα που έγραφαν για μένα σε sites που υποτίθεται ότι ήταν φεμινιστικά ευαγγέλια. Αγαπώ το ιντερνετ γιατί με βοήθησε να ανακαλύψω όλα όσα έχουν σημασία για μένα. Αλλά επίσης το μισώ γιατί κάθε κομμάτι αληθινού πόνου που βίωσα ως ενήλικας - με την εξαίρεση του θανάτου κοντιών μου ανθρώπων και των χωρισμών μου - προέρχεται από αυτό.»

Η Λίνα Ντάναμ εξηγεί στο Harper's Bazaar το λόγο για τον οποίο έκλεισε τον άλλοτε υπερδραστήριο λογαριασμό της στο Twitter. Και ποζάρει στο εξώφυλλο του «daring issue», κάνοντας την «έκπληξη» στις μέσα σελίδες, όπου φωτογραφίζεται τόπλες με μια πινακίδα στο στήθος της που δηλώνει «Please do not handle».

Δείτε εδώ το «Best Friends», τη μικρού μήκους ταινία της Λίνα Ντάναμ

Lena Dunham

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι η φωνή της γενιάς μου», εξηγεί, λέγοντας πως αυτό που ήθελε ήταν να μιλάει για όλα τα πράγματα που έχουν σημασία. Γι' αυτό και έφτιαξε το Lenny, το blog που πρόσφατα ήρθε πάλι στη δημοσιότητα με το άρθρο της Τζένιφερ Λόρενς για το σεξισμό στο Χόλιγουντ. Στο οποίο αρνείται να δώσει τη δυνατότητα σχολιασμού κάτω από τα άρθρα «γιατί ποτέ δεν τελειώνει καλά».

Αυτό που θέλει είναι τόσο καθαρό όσο η αφετηρία της, όταν ξεκινούσε ως ένα αστέρι του αμερικάνικου ανεξάρτητου σινεμά με το «Tiny Furniture»: «Θέλω να κάνω ταινίες. Ετσι ξεκίνησα. Θέλω να συνεχίσω να γράφω βιβλία και θέλω να συνεχίσω να καλλιεργώ το κομμάτι της κοινωνικής δικαιοσύνης στη ζωή μου. Επίσης θέλω να προσέξω τη ζωή μου. Ολα τα ενδιαφέροντα ταξίδια που έκανα στη ζωή μου ήταν πριν την ηλικία των επτά ετών. Οπότε θέλω να ταξιδέψω. Θέλω να γίνω μητέρα, να βρω ένα διαφορετικό τρόπο να ξοδέψω χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου».

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα έμοιαζε το «Girls» αν βρισκόμασταν στη σεζόν… 38;

Lena Dunham

Και θέλει και κάτι ακόμη: «Θέλω όταν πεθάνω οι φίλοι μου να λένε πως είχα πολλή πλάκα. Πως έζησα τη ζωή μου. Τώρα το μόνο που μπορούν να πουν είναι πως υπήρξα αρκετά παραγωγική. Πως έκανα πολλά. Πως είχα συχνά γρίππη. Πολύ συχνά γρίππη. Νιώθω πως το κομμάτι της ζωής μου όπου θα ζήσω τρελά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη».

Το «Max», η νέα σειρά της Λίνα Ντάναμ που εγκρίθηκε από το ΗBO αφηγείται την προσπάθεια μιας κοπέλας να φτιάξει ένα περιοδικό τη δεκαετία του '60. Ταυτόχρονα, τον Ιανουάριο ξεκινάει ο πέμπτος κύκλος του «Girls».

Lena Dunham

Διαβάστε και δείτε ακόμη: