Buzz

Το «Lemon» θα σας κάνει να αγαπήσετε τα ξινά

στα 10

Ενα breakout hit από το Sundance που μοιάζει τόσο παράξενο όσο και γοητευτικό.

Το «Lemon» θα σας κάνει να αγαπήσετε τα ξινά

Μετά από μερικές εξαιρετικές και πολυβραβευμένες μικρού μήκους, η πρώτη μεγάλου μήκους της Τζανίτσα Μπράβο «Lemon» ήταν ένα από τα ντεμπούτα που ξεχώρισαν στο φεστιβάλ του Sundance με το γλυκόπικρο και απόλυτα άβολο χιούμορ του και την σχεδόν ποιητική γλώσσα με την οποία περιγράφει το παράλογο της καθημερινότητας του κεντρικού ήρωά της.

Δείτε ακόμη: Ο Χάρι Ντιν Στάντον ξανασυναντά τον Ντέιβιντ Λιντς στο τρέιλερ του «Lucky»lemon 607

Τον οποίο υποδύεται ο σύζυγός της και συν-σεναριογράφος της ταινίας Μπρετ Γκέλμαν (τον είδαμε πρόσφατα και στο «Twin Peaks»), ως έναν έως κι ελαφρώς διαταραγμένο loser που προσπαθεί να διαχειριστεί την απουσία μιας αξιοπρεπούς καριέρας, έναν πρόσφατο χωρισμό και μια σειρά από αταξινόμητα συναισθήματα.

lemon 607

Το τρέιλερ του φιλμ το κάνει να μοιάζει με το σημείο όπου ο Γούντι Αλεν συναντά τον Τοντ Σόλοντζ, μια μικρή τοξική λίμνη, βγαλμένη από το παστέλ σύμπαν του Γουές Αντερσον, στην οποία θα θέλαμε να φρεσκάρουμε τον πιο καλοπροαίρετο κυνισμό μας.

lemon 607

Δείτε το πιο κάτω:


Δείτε ακόμη:

Το «Weekend» στην εξοχή; Τρέιλερ για το «God’s Own Country»«O κόσμος δεν χρειάζεται τα συναισθήματά σου. Χρειάζεται δουλειές». Τρέιλερ για το «Beatriz at Dinner»O Κέισι Αφλεκ επιστρέφει (στη Ρούνι Μάρα) στο «A Ghost Story»