Buzz

Πότε πρόλαβαν; Το Lego teaser του «Star Wars: The Force Awakens» είναι εδώ!

στα 10

Κυκλοφόρησε η shot-for-shot αναβίωση του teaser του «Star Wars: The Force Awakens» από legos και είναι... awesome!

Πότε πρόλαβαν; Το Lego teaser του «Star Wars: The Force Awakens» είναι εδώ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο fun από τις εμπνευσμένες αναπαραστάσεις cult κινηματογραφικών στιγμών από φανατικούς των legos. Πρώτον γιατί δημιουργούν ένα ακόμα επίπεδο geekness (μόνο η εμμονή στη λεπτομέρεια φτάνει!) και δεύτερον γιατί διαθέτουν μία καθαρόαιμη κριτική ματιά στα πράγματα, που χιλιάδες λέξεις σε κείμενα δεν αρκούν να τη φτάσουν.

Πάρτε για παράδειγμα το σάλο με το νέο φωτόσπαθο που σκαρφίστηκε η ομάδα του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, έκανε την πρεμιέρα του στο teaser του «Star Wars: The Force Awakens» και έχει γίνει ο στόχος κατακραυγής του διαδικτύου. Γράψαμε όλοι ό,τι γράψαμε, αλλά τα legos το... στόλισαν όπως ακριβώς του άξιζε.

Δείτε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens» εδώ

Στη shot-for-shot αναβίωση του «Star Wars: The Force Awakens» teaser χρησιμοποιείται ο ήχος από το αυθεντικό, χορογραφώντας την κίνηση των legos ηρώων, φωτίζοντας τα χειροποίητα σετ και κόβοντας το μοντάζ με προσοχή που θυμίζει (να το πούμε τώρα;) την αγνή αγάπη της πρώτης, orginal, τριλογίας. Για όποιους θέλουν τους τρούπερς φανερά πλαστικούς και τα διαστημικά σκηνικά από χαρτί.

Δείτε το και χαμογελάστε...

.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: