Buzz

Κανένας «Batman v Superman»! Ερχεται το «Lego Batman Movie»!

στα 10

Μπορεί ο Batman να είναι ευτυχισμένος; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποιό απαντάει το «Lego Batman Movie» που θα βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2017.

Flix Team
Κανένας «Batman v Superman»! Ερχεται το «Lego Batman Movie»!

O Κρις ΜακΚέι κατάλαβε νωρίς πως ένας από τους πιο πετυχημένους ήρωες του υπέροχου «The Lego Movie» ήταν ο Batman (με τη φωνή του Γουίλ Αρνετ) και έτσι προσπάθησε να φτιάξει ένα μεγάλο φιλμ που να περιστρέφεται γύρω από τον Σκοτεινό Ιππότη ή όπως το περιγράφει ο ίδιος «το "About a Boy" αν το σκηνοθετούσε ο Μάικλ Μαν».

Η συζήτηση θα μπορούσε να τελειώσει εδώ, ωστόσο ο ΜακΚέι επιμένει πως το «Lego Batman Movie» θα μπει βαθιά στο σύμπαν του Σκοτεινού Ιππότη, εξανθρωπίζει τον υπερήρωα, τον φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους του (βλ. τον πιστό του μπάτλερ, Αλφρεντ - Ρέιφ Φάινς, την Batgirl - Ροζάριο Ντόσον, τον Ρόμπιν - Μάικλ Σέρα) και επίσης θα περιλαμβάνει πολλές guest εμφανίσεις, φανταζόμαστε από άλλους υπερήρωες και σταρς της ποπ κουλτούρας.

Δείτε ακόμη: Οι πιο αγαπημένες κινηματογραφικές σκηνές κατασκευάζονται με LEGO animation!

Lego Batman 607

Lego Batman 607

Lego Batman 607

Lego Batman 607

Lego Batman 607

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Lego Batman Movie»:


Δείτε εδώ και ένα δεύτερο (κυκλοφόρησε στο καπάκι) τρέιλερ του «The Lego Batman Movie»:


H προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αίθουσες είναι η 10η Φεβρουαρίου του 2017. Μέχρι τότε αρκεστείτε με τον live action Batman στο «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης» που βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2016.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

The Lego Batman Movie Gr Poster