Buzz

«Legend»: τι είναι καλύτερο από έναν Τομ Χάρντι σε μια ταινία; (οι δύο Τομ Χάρντι!)

στα 10

Δείτε το πρώτο teaser-trailer του γκανγκστερικού «Legend», με τον Τομ Χάρντι να αναλαμβάνει και τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους των διαβόητων δίδυμων αδελφών Κρέι.

«Legend»: τι είναι καλύτερο από έναν Τομ Χάρντι σε μια ταινία; (οι δύο Τομ Χάρντι!)

Εμεί μπορεί να περιμένουμε να τον δούμε με ανυπομονησία που ξεπερνά κάθε προηγούμενο το «Mad Max: Fury Road», καθώς κι ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι θα είναι «fucking unbelievable», , αλλά και το «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου (στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο), όμως ο Τομ Χάρντι μας επιφύλλασσε κάτι άλλο.

Φαίνεται ότι, ανάμεσα σε όλα αυτά τα πολύκροτα πρότζεκς, γύρισε αθόρυβα άλλη μία ταινία πέρσι. Το «Legend» είναι ένα γκανγκστερικό δράμα που ακολουθεί τη ζωή των διαβόητων μεγαλομαφιόζων, δίδυμων αδελφών, Ρέτζι & Ρόνι Κρέι, οι οποίοι σκορπούσαν τον τρόμο στο Λονδίνο των 50ς και 60ς.

Διαβάστε περισσότερα για το «Legend» και τους αδελφούς Κρέι εδώ.

Legend Kray brothers 607

Η ιστορία των αδελφών είχε ξανασυναντήσει την μεγάλη οθόνη το 1990 με το «The Krays» του Πίτερ Μέντακ, ο οποίος είχε επιλέξει για πρωταγωνιστές του τους αδελφούς Κεμπ (των Spandau Ballet). Εδώ όμως και τους δύο ρόλους ερμηνεύει ο Τομ Χάρντι, λόγω περισσεύματος ταλέντου και τη χρήση CGI εφέ, φυσικά.

Σκηνοθέτης του «Legend» o Mπράιαν Χέλγκελαντ, ο σεναριογράφος του «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό» και του «Σκοτεινού Ποταμιού» (και σκηνοθέτης των «A Knight's Tale» και «42»). Τον Τομ Χάρντι πλαισιώνουν στο καστ οι Εμιλι Μπράουνινγκ, Κρίστοφερ Εκλεστον, Πολ Αντερσον, Ντέιβιντ Θιούλις, Τσαζ Παλμεντέρι, Κόλιν Μόργκαν κι ο Τάρον Εγκερτον του «Kingsman».

Δείτε το πρώτο teaser-trailer που φαίνεται καταπληκτικό και επιβεβαιώνει κάτι που θα χαροποιήσει τους φανς του είδους: το είδος των gangster movies (με τον τρόπο που γυριζόντουσαν στα 70ς, σκοτεινές και αντιηρωικές) μοιάζει να επιστρέφει δυναμικά.

Δείτε επίσης: O Τζόνι Ντεπ είναι τρομακτικός μαφιόζος στο τρέιλερ του «Black Mass»

Το «Legend» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στην Αγγλία στις 11 Σεπτεμβρίου. Μήπως να την περιμένουμε στο Φεστιβάλ Βενετίας;


Δείτε ένα καινούριο τρέιλερ:


Διαβάστε περισσότερα: