Buzz

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ λέει «Me Tarzan»

στα 10

Ναι, τελικά ο Βασιλιάς της ζούγκλας μάλλον ήταν Σκανδιναβός

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ λέει «Me Tarzan»

Update 19.03 Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο, υποτιτλισμένο στα ελληνικά, τρέιλερ του «The Legend of Tarzan»

Στις πρώτες φωτογραφίες από το «The Legend of Tarzan», ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ μας δείχνει με περηφάνια τους καινούριους του μύες, τα μακριά μαλλιά του κι ένα παλιό παντελόνι και φυσικά την Τζέιν, στο πρόσωπο της Μάργκο Ρόμπι.

Το φιλμ του Ντέιβιντ Γέιτς που ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2017, βασίζεται φυσικά στον χαρακτήρα που έπλασε ο Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ το 1912 κι ο οποίος πρωταγωνίστησε σε 23 βιβλία.

Στην εκδοχή του Γέιτς ο Ταρζάν έχει εγκαταλείψει τις ζούγκλες της Αφρικής για μια «κανονική ζωή» στην Βικτοριανή Αγγλία μαζί με την Τζέιν, όταν καλείται και πάλι στο Κονγκό ως απεσταλμένος του Βρετανικού κοινοβουλίου. Μόνο που δεν ξέρει, ότι στην πραγματικότητα είναι πιόνι ενός σατανικού Βέλγου του Λέον Ρομ, ο οποίος έχει τα δικά του εγκληματικά σχέδια, τα οποία φυσικά ο Ταρζάν θα ανατρέψει.

Εκτός από τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και την Μάργκο Ρόμπι (στον ρόλο της Τζέιν, τον οποίο κάποτε φλέρταρε η Τζέσικα Τσαστέιν), πρωταγωνιστούν επίσης ο Κριστόφ Βαλτς ο Σάμιουελ Τζάκσον κι ο Τζιμόν Χούνσου.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και το τρέιλερ του φιλμ.

legend of tarzan 607

legend of tarzan 607


Δείτε εδώ και ένα ακόμη τρέιλερ με περισσότερο νέο υλικό:


Update 19.03 Δείτε το νέο, υποτιτλισμένο στα ελληνικά, τρέιλερ του «The Legend of Tarzan»


Δείτε ακόμη: