Industry

Θα πάτε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν; Σάς κάνουμε δώρο τα απαραίτητα...

στα 10

Το Flix και η Tanweer σάς χαρίζουν συλλεκτικά δώρα από τον «Θρύλο του Ταρζάν», που θα κάνουν το καλοκαίρι σας... θρυλικό!

Flix Team
Θα πάτε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν; Σάς κάνουμε δώρο τα απαραίτητα...

Μπορεί ο Ταρζάν κι η Τζέιν, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ κι η Μάργκο Ρόμπι, να κυκλοφορούν στο μεγαλύτερο μέρος του «Ο Θρύλος του Ταρζάν» ημίγυμνοι, αλλά εμείς δεν θέλουμε να σάς αφήσουμε απροστάτευτους στην καλοκαιρινή ύπαιθρο. Δείτε στο τέλος του κειμένου τι θα κερδίσετε και πώς!

Δείτε ακόμη: Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και η Μάργκο Ρόμπι (σχεδόν) με λιγότερα ρούχα από αυτά του Ταρζάν και της Τζέιν

legend of tarzan 607

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκρέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Οταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, ο Τζον δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ. Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει. Με πρωταγωνιστές τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μάργκο Ρόμπι, Κριστόφ Βαλτς και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, ο Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ» και του επερχόμενου «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται», στήνει μια θεαματική περιπέτεια, βασισμένη στο θρυλικό ήρωα του Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ.

Δείτε ακόμη: To αιώνιο καλοκαίρι της Μάργκο Ρόμπι

Margot Robbie Alexander Skarsgard

To Flix και η Tanweer έχουν για σας συλλεκτικά δώρα από τον «Θρύλο του Ταρζάν»: γυναικεία και ανδρικά T-shirts και απίθανες τσάντες! Δείτε τα στις φωτογραφίες παρακάτω. Για να τα διεκδικήσετε, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post και πάρτε μέρος στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη, 14 Ιουλίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με direct message.

tarzan competition 607

tarzan competition 607

tarzan competition 607

Η ταινία «Ο Θρύλος του Ταρζάν» προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, από την Tanweer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.