Buzz

H Λέα Σεντού στο «Bond 24»;

στα 10

Ανεπιβεβαίωτες φήμες θέλουν τη Λέα Σεντού να αποτελεί προσωπική επιλογή του Σαμ Μέντες για έναν από τους κεντρικούς ρόλους του «Bond 24».

H Λέα Σεντού στο «Bond 24»;

Το «Bond 24» βρίσκεται στο στάδιο του... σεναρίου.

Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, έχει κολλήσει στο στάδιο του σεναρίου, αφού η παραγωγή του νέου Τζέιμς Μποντ στρατολόγησε για ακόμη μια φορά τους Νιλ Πούρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ («The World Is Not Enough», «Die Another Day», «Casino Royale», «Quantum of Solace», «Skyfall») για να δώσουν ένα twist στο σενάριο του Τζον Λόγκαν που αν και έτοιμο δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα ζητούσε ο κόσμος από τη νέα περιπέτεια του 007.

Ταυτόχρονα, όμως, η παραγωγή του «Bond 24» αναζητά το ιδανικό καστ για την ταινία, αφού με ημερομηνία γυρισμάτων το Νοέμβριο του 2014 όλα πρέπει να είναι έτοιμα από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Σαμ Μέντες να συζητά το όνομα της Λέα Σεντού για έναν από τους κεντρικούς ρόλους της ταινίας, σε ιδανικό timing μετά την τεράστια επιτυχία της «Ζωής της Αντέλ», της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» αλλά και τη συμμετοχή της Γαλλίδας ηθοποιού στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου.

Διαβάστε ακόμη: 5 Πράγματα που μάθαμε από τη Λεά Σεντού, εκτός απ’ το ότι είναι διαβολικά σέξι

Το Μάρτιο του 2014 η παραγωγή είχε εκδόσει μια ανακοίνωση περιγράφοντας την πρωταγωνίστρια της ταινίας ως «μια γυναίκα ανάμεσα στα 30 και τα 40 χρόνια, σοφιστικέ, cool και ήπια μυστική πράκτορα». Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν αυτή η περιγραφή ισχύει ακόμη και αν η Σεντού θα είναι η καλή ή η κακή της υπόθεσης. Αν η φήμη γίνει πραγματικότητα, αυτή θα είναι η δεύτερη απόπειρα της Σεντού στο τερέν των action movies μετά το «Mission Impossible: Ghost Protocol».

Εκκρεμεί, άλλωστε και η συμμετοχή της Πενέλοπε Κρουζ που όλο συζητιέται αλλά δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν.

Διαβάστε ακόμη: