Buzz

Λέα Σεντού: Από τη «Ζωή της Αντέλ» στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

στα 10

Μόλις έγινε γνωστό το διεθνές καστ του «The Lobster», της πρώτης αγγλόφωνης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του συναντάμε την Λέα Σεντού, τον Τζέισον Κλαρκ, τον Μπεν Γουίσο και την Ολίβια Κόλμαν.

Flix Team
Λέα Σεντού: Από τη «Ζωή της Αντέλ» στο «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της προπαραγωγής του, το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου βρίσκει το πολυσυλλεκτικό του καστ σε μια ομάδα από υπέροχους διεθνείς πρωταγωνιστές.

Η Γαλλίδα Λέα Σεντού έρχεται με τη φήμη πλέον της «Ζωής της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς, ο Αυστραλός Τζέισον Κλαρκ είναι ο υπέροχος ηθοποιός που αν τον δείτε σίγουρα τον θυμάστε από το «Παράνομοι» του Τζον Χίλκοουτ και στο ρόλο του Τζορτζ Γουίλσον στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν, ο Βρετανός Μπεν Γουίσο δεν χρειάζεται συστάσεις ως ο «Q» του «Skyfall» και η Bρετανή Ολίβια Κόλμαν είναι η σπουδαία βραβευμένη στο Φεστιβάλ του Σάντνανς πρωταγωνίστρια του «Τυραννόσαυρου» του Πάντι Κονσιντάιν

To «The Lobster», η τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (μετά την «Κινέτα», τον «Κυνόδοντα» και τις «Αλπεις») είναι «μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης, τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό κοντινό μέλλον» και το σενάριο υπογράφουν ο Λάνθιμος και πάλι μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου.

Διαβάστε περισσότερα για το «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή της Ιρλανδικής Element Pictures, της βρετανική Scarlet Films, της γαλλικής Haut et Court, της νεοιδρυθείσας Limp Films που είναι η εταιρία παραγωγής του Γιώργου Λάνθιμου και της Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, ενώ πρόσφατα απέσπασε και χρηματοδότηση από το Eurimages.

Διαβάστε ακόμη: