Buzz

Ακούστε την Ανια Τέιλορ-Τζόι να τραγουδά το «Downtown» για την ταινία «Last Night in Soho»

στα 10

Κι όλα αυτά λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες τον Νοέμβριο

Ακούστε την Ανια Τέιλορ-Τζόι να τραγουδά το «Downtown» για την ταινία «Last Night in Soho»

Η νέα ταινία του Εντγκαρ Ράιτ «Last Night in Soho», η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου, θα είναι γεμάτη από την απαράμιλλη 60s αισθητική αλλά και με ένα soundtrack από τα τραγούδια που όρισαν την εποχή αυτή.

Πρόσφατα μάλιστα ο Ράιτ δημοσίευσε την δική του λίστα με τα 60s τραγούδια που θα συνοδεύουν την ταινία του κι ανάμεσα σε αυτά είναι και ένα πιο downbeat cover του τραγουδιού «Downtown» της Πετούλα Κλαρκ, το οποίο ερμηνεύει εδώ η Ανια Τέιλορ-Τζόι. Στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει την Τέιλορ-Τζόι να τραγουδά σε ένα στούντιο, δείχνοντας ταυτόχρονα και μερικά κλιπ από την ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Η λίστα με τις 200 ταινίες που είδε ο Εντγκαρ Ράιτ μέσα στην πανδημία

last night in soho main

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη ένα νεαρό κορίτσι, παθιασμένο με τη μόδα, με κάποιο μυστηριώδη τρόπο βρίσκεται στη δεκαετία του 1960 όπου συναντά το είδωλό της, έναν εκθαμβωτικό τραγουδιστή στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Αλλά η δεκαετία του 1960 στο Λονδίνο δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος μοιάζει να συμπεριφέρεται με μυστηριώδεις τρόπους και με απροσδόκητα αποτελέσματα.

Απολαύστε το τραγούδι παρακάτω.