Buzz

Ms Bond, we have been expecting you: η Λασάνα Λιντς θα είναι η νέα πράκτορας 007

στα 10

Αν οι φήμες αληθεύουν, ετοιμαστείτε για την νέα γενιά 007.

Ms Bond, we have been expecting you: η Λασάνα Λιντς θα είναι η νέα πράκτορας 007

Λίγες ώρες πριν έσκασε το νέο και έχει γίνει ήδη viral στα σόσιαλ. Μία (ανώνυμη) πηγή αποκάλυψε στα μίντια ότι υπάρχει σκηνή στον νέο, 25ο στη σειρά, Μποντ, όπου η υπηρεσία συστήνει στον συνταξιοδοτημένο Τζέιμς Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) την αντικαταστάτρια του: την νέα πράκτορα 007.

Τον ρόλο ερμηνεύει η Λασάνα Λιντς, η 31χρονη «Μαρία Ραμπό» του «Captain Marvel» και η σκηνή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα είναι μία έκπληξη, της τάξεως «θα σας πέσει το ποπ κορν από τα χέρια».

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τζέιμς Μποντ γυναίκα; Προς θεού, όχι!

Lashana Lynch 607

Η πλοκή ξεκινάει από την Τζαμάικα, όπου ο Τζέιμς Μποντ έχει καταφύγει, μετά την παραίτησή του. Ο Μ όμως τον καλεί πίσω για να αντιμετωπίσει μία νέα παγκόσμια απειλή.

Οταν ο Μποντ μπαίνει στα γραφεία της υπηρεσίας, ο Μ λέει "πέρασε μέσα πράκτορα 007" και τότε βλέπουμε, όχι τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά την Λασάνα - μία όμορφη, δυνατή, μαύρη γυναίκα.

Ο Μποντ είναι ακόμα... ο Μποντ, αλλά η πράκτορας 007 είναι πλέον γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Μποντ φυσικά γοητευμένος με την αντικαταστάτριά του προσπαθεί να την σαγηνεύσει, αλλά κανένα γνωστό κόλπο του δεν πιάνει, καθώς "έχουν τον ίδιο χαρακτήρα"...

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, εκείνη που έσπρωξε την ιστορία προς μία τέτοια ανατροπή δεν είναι άλλη από την Φίμπι Γουάλερ-Μπριτζ, η δημιουργός του «Fleabag» και του «Killing Eve». Την Γουάλερ-Μπριτζ έφερε στην ομάδα ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ για να «ξυπνήσει» τόσο τον ίδιο τον ήρωα, όσο και το franchise.

Η Γουάλερ-Μπριτζ είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό σε μία συνέντευξή της: «Ο Μποντ είναι πάντα επίκαιρος. Απλά, το franchise πρέπει να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει. Πρέπει να εκμοντερνιστεί. Η ταινία πρέπει να χειριστεί τις γυναίκες αλλιώς πλέον. Οχι, ο Μποντ μπορεί να παραμείνει ίδιος. Η ταινία όμως πρέπει να εξελιχθεί...»

Ενα, ωστόσο, από τα πράγματα που... μένουν ίδια στον «Bond 25» είναι ο Κριστόφ Βαλτς, που επανέρχεται με το ρόλο του πολύ-πολύ κακού Ερνστ Στάβρο Μπλόφελντ!

Διαβάστε περισσότερα: