Buzz

Ο Λάρι Ντέιβιντ δεν πολυθέλει να τα φτιάξει με την Τζένιφερ Λόρενς

στα 10

Μιλώντας ως φιλοξενούμενος του New Yorker Festival, ο νεοϋορκέζος κωμικός δεν αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα και τις απόψεις του, όσο στον έρωτα που εκδήλωσε γι’ αυτόν η Τζένιφερ Λόρενς!

Ο Λάρι Ντέιβιντ δεν πολυθέλει να τα φτιάξει με την Τζένιφερ Λόρενς

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του και νιώθω έτσι εδώ και πολύ-πολύ καιρό.» Αυτό δήλωσε η Τζένιφερ Λόρενς στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair (διαβάστε περισσότερο εδώ), αλλά όταν κάνεις χιούμορ μ’ έναν από τους πιο οξυδερκείς χιουμορίστες στον κόσμο, περιμένεις και την αντίστοιχη απάντηση. Την οποία έδωσε ο Λάρι Ντέιβιντ με χαρακτηριστικά ανέκφραστο ύφος: «Είναι πανέξυπνο κορίτσι. Τι κρίμα που την περνάω 40 χρόνια.» Αλλά η Λόρενς μπήκε και σε μεγαλύτερες λεπτομέρειες: «Λατρεύω τον Γούντι Αλεν, αλλά δεν το νιώθω κάτω από τη μέση, όπως νιώθω για τον Λάρι Ντέιβιντ.» Τι είχε να πει εκείνος γι’ αυτό; «Μήπως αναφέρεται στα γόνατά της. Πάντως δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω. Από τη μια είναι πολύ κολακευτικό, από την άλλη είναι λίγο κρίμα – από την άποψη του timing. Αλλά θα διασκέδαζα πολύ να δω αυτή τη σχέση σε reality show.»

Πέρα από την Τζένιφερ Λόρενς, το σεξ ήταν από τα βασικά θέματα που συζήτησε ο Λάρι Ντέιβιντ. Η μια αφορμή ήταν το «Seinfeld» και ειδικά το επεισόδιο «The Contest», όπου ο Τζορτζ, η Ελέιν, ο Κρέιμερ και ο Τζέρι κάνουν διαγωνισμό για να δουν ποιος μπορεί να απέχει για περισσότερο καιρό από την αυτοϊκανοποίηση. Πώς του ήρθε η ιδέα γι’ αυτό το σενάριο; «Κάναμε διαγωνισμό. Μ’ ένα φίλο. Κέρδισα.»

Το ίδιο και για το «Curb Your Enthusiasm» και το επεισόδιο «Palestinian Chicken», όπου ο Λάρι και ο Τζεφ πηγαίνουν σ’ ένα Παλαιστινιακό εστιατόριο και ο Εβραίος Λάρι βλέπει μια όμορφη θαμώνα αλλά θεωρεί ότι μάλλον θα μισεί τους Εβραίους παρότι θα μπορούσαν να γίνουν ένα τέλειο ζευγάρι. «Αναρωτήθηκα μια μέρα,» εξήγησε ο Λάρι Ντέιβιντ, «θα μπορούσα να κάνω σεξ με μια Παλαιστίνια; Κι απάντησα, εννοείται. Αλλά τι θα γινόταν αν, όσο κάναμε σεξ, άρχιζε να φωνάζει ένα σωρό αντι-σημιτικά σλόγκαν; Και σκέφτηκα, δε θα με πείραζε καθόλου. Αρκεί να έβρισκα τον τρόπο να τη γνωρίσω.»

Για τους fans του «Curb Your Enthusiasm», ο Λάρι Ντέιβιντ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μια ένατης σεζόν της σειράς. «Δε μ’ έχει κουράσει καθόλου, απλώς προέκυψαν άλλα πράγματα. Μετά από ένα διάστημα, ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου. Δεν υπάρχουν πια επεισόδια σαν το “Palestinian Chicken”. Με τρομάζουν κάποια από τα σπουδαία επεισόδια που έκανα στις προηγούμενες σεζόν. Αλλά δεν το αποκλείω. Το σκέφτομαι.»

Διαβάστε ακόμη: