Buzz

H Lady Gaga αντίζηλος της Ντιόν Γουόργουικ στο biopic της θρυλικής τραγουδίστριας (ή μπορεί και όχι)

στα 10

Η Ντιόν Γουόργουικ βρέθηκε στις Κάννες, όπου ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Dionne», μιας βιογραφικής ταινίας βασισμένης στα απομνημονεύματά της.

H Lady Gaga αντίζηλος της Ντιόν Γουόργουικ στο biopic της θρυλικής τραγουδίστριας (ή μπορεί και όχι)

Update
Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μερικές ώρες μετά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για την ταινία στις Κάννες, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Lady Gaga δήλωσε στο Variety ότι η ποπ σταρ δεν έχει συμφωνήσει και δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια η Γουόργουικ ανέφερε πως η Lady Gaga «ήταν μια εύκολη επιλογή και ήθελε να το κάνει», ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε ακόμα και πρόμο πόστερ με το όνομά της να περιλαμβάνεται στους πρωταγωνιστές. Ο,τι κι αν έχει συμβεί πραγματικά, ο ντόρος έχει ήδη δημιουργηθεί!

Η Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε φέτος για την ερμηνεία της στο «American Horror Story: Hotel» μάλλον δεν ήταν αρκετή για τη Lady Gaga, η οποία μοιάζει αποφασισμένη να πείσει τους πάντες για τις υποκριτικές της ικανότητες συμμετέχοντας σε ένα ακόμα πιο φιλόδοξο σχέδιο. Αναγκασμένη αυτή τη φορά να απαρνηθεί ολοκληρωτικά την περσόνα της, η εκκεντρική μουσικός θα ερμηνεύσει τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Σίλα Μπλακ, αντίζηλο της Ντιόν Γουόργουικ, στην κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζεται για τη ζωή της τελευταίας.

Tο «Dionne» βασίζεται στην αυτοβιογραφία της Γουόργουικ, «My Life, As I See It: An Autobiography», που δημοσιεύτηκε το 2010, και θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, από το 1962 έως το 1968, κατά τη διάρκεια των οποίων ερμήνευσε τραγούδια όπως το «I Say a Little Prayer». Ταυτόχρονα, το φιλμ θα δίνει ιδιαίτερο βάρος στην έντονη διαμάχη της Γουόργουικ με την Μπλακ, η οποία κορυφώθηκε εκείνη την περίοδο. «Εκλεψε τα τραγούδια μου» δήλωσε η Γουόργουικ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. «Και δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτό». Η βασική αιτία ήταν ότι η Μπλακ βρέθηκε στην κορυφή των βρετανικών τσαρτς, το 1964, με μια διασκευή του «Anyone Who Had a Heart» το οποίο είχε αρχικά γραφτεί για τη Γουόργουικ.

Διαβάστε ακόμη: R-E-S-P-E-C-T για το biopic της Αρίθα Φράνκλιν

Cilla Black 2Σίλα Μπλακ

Την ίδια τη Γουόργουικ θα υποδυθεί η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια της R&B σκηνής, Λετόγια Λάκετ, πρώην μέλος των Destiny’s Child, ενώ ρόλους έχουν εξασφαλίσει επίσης ο Ντάνι Γκλόβερ, ο οποίος θα ερμηνεύει τον πατέρα της τραγουδίστριας, και η Ολυμπία Δουκάκις, που θα εμφανίζεται στο ρόλο της Μάρλεν Ντίτριχ, την οποία η Γουόργουικ περιγράφει ως μέντορά της. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο με πιθανότερο υποψήφιο για την καρέκλα του σκηνοθέτη τον τηλεοπτικής κυρίως προϋπηρεσίας Μάριο Βαν Πιμπλς, γιο του θρυλικού blaxploitation σκηνοθέτη Μέλβιν Βαν Πιμπλς.

Ασχέτως του τελικού αποτελέσματος, είναι σίγουρο ότι το φιλμ θα προκαλέσει συζητήσεις μόνο και μόνο λόγω της συμμετοχής της Lady Gaga – δεν είναι τυχαίο ότι στα όποια δημοσιεύματα ακολούθησαν τη συνέντευξη τύπου, η παρουσία της έχει ήδη επισκιάσει την πραγματική πρωταγωνίστρια της ταινίας! Ελπίζουμε, πάντως, η δημιουργία της ταινίας να βοηθήσει τουλάχιστον τη Γουόργουικ να εξοφλήσει μερικά από τα 10 εκατομμύρια δολάρια που χρωστάει σε φόρους, εξαιτίας των οποίων αναγκάστηκε το 2013 να κηρύξει πτώχευση.

Cilla Black 1Σίλα Μπλακ

Διαβάστε ακόμη