Buzz

Οι φαν της Lady Gaga προσπαθούν να σαμποτάρουν το «Venom» στα social media

στα 10

Lady Gaga vs Venom σημειώσατε 1.

Οι φαν της Lady Gaga προσπαθούν να σαμποτάρουν το «Venom» στα social media

Ποιος είδε τους φαν της Lady Gaga και δεν τους φοβήθηκε! Αυτή την εβδομάδα θα γίνει πραγματική μάχη για την πρώτη θέση του box office μεταξύ δυο πολυαναμενόμενων ταινιών, του «A Star is Born» και του «Venom». Από τη μια έχουμε μια ταινία που ξεκινάει στην ουσία την οσκαρική κούρσα, με την Lady Gaga να αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορεί να είναι και καλή ηθοποιός, και από την άλλη μια υπερηρωική ταινία με έναν χαρακτήρα που περιμένει την δική του κινηματογραφική εξιλέωση και με ένα τεράστιο fanbase να τον υποστηρίζει.

Αλλά οι φαν της Lady Gaga δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια βλέποντας την αγαπημένης τους τραγουδίστρια και ποπ είδωλο να πέφτει στην δεύτερη θέση. Ετσι άρχισαν να τρολάρουν στο twitter με αρνητικά σχόλια για το «Venom», ενθαρρύνοντας τον κόσμο να πάει να δει το «A Star is Born». Μερικοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να φτιάξουν ψεύτικους λογαριασμούς στο twitter, παριστάνοντας μεσήλικες μητέρες!

Διαβάστε ακόμα: Ακούμε - επιτέλους - ολόκληρο το «Shallow» της Lady Gaga από το «A Star is Born»

Δεν είναι η πρώτη φορά, εξάλλου, που γίνεται κάτι τέτοιο. Παλιότερα οι αρκετά φανατικοί οπαδοί της Lady Gaga είχαν διώξει τον Εντ Σέρινταν από το twitter, ενώ συσπειρώνονταν κάθε φορά που κάποιος έλεγε κακό λόγο για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Παρόλα αυτά όμως και μερικοί φαν του «Venom» έχουν αρχίσει να περνούν στην αντεπίθεση.

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλύφθηκε ο βαθμός καταλληλότητας του «Venom»

Πάντως οι πρώτες κριτικές του «Venom» μιλάνε για μια μέτρια προς κακή ταινία, ενώ ενδεικτικά κάποιος χρησιμοποίησε και την ατάκα της ταινίας για να την χαρακτηρίσει ως «μια κουράδα στο άνεμο».

Εμείς δεν έχουν παρά να περιμένουμε να δούμε τελικά ποιος θα κερδίσει την πρώτη θέση στο box office. Για την ώρα φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε το… «μαλλιοτράβηγμα» στα social media.

Διαβάστε ακόμη: