Buzz

Η Beyonce φεύγει, η Lady Gaga έρχεται στο ριμέικ του «A Star Is Born»

στα 10

Η εκκεντρική τραγουδίστρια θα κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον (και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του) Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η Beyonce φεύγει, η Lady Gaga έρχεται στο ριμέικ του «A Star Is Born»

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά είναι αλήθεια... Μετά τη διάψευση ότι θα πρωταγωνιστήσει στο «Dionne», την κινηματογραφική βιογραφία της Ντιόν Γουόργουικ, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά κατά τη διάρκεια του περασμένου Φεστιβάλ Καννών, η Lady Gaga βάζει πλώρη για νέα, ακόμα πιο φιλόδοξα κινηματογραφικά σχέδια, αποφασισμένη να πείσει μια και καλή τους πάντες για τις υποκριτικές της ικανότητες, έπειτα και από τη Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε φέτος για την ερμηνεία της στο τηλεοπτικό «American Horror Story: Hotel».

Το νέο της σχέδιο είναι να ερμηνεύσει τον βασικό ρόλο στο πολυσυζητημένο ριμέικ του «A Star Is Born», στο οποίο ήταν αρχικά να πρωταγωνιστεί η Beyonce (που αποχώρησε) και το οποίο ήταν αρχικά να σκηνοθετήσει ο Κλιντ Ιστγουντ (που επίσης αποχώρησε), αλλά ανέλαβε τελικά να φέρει εις πέρας ο Μπράντλεϊ Κούπερ, κρατώντας ρόλους σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμη: H Lady Gaga αντίζηλος της Ντιόν Γουόργουικ στο biopic της θρυλικής τραγουδίστριας (ή μπορεί και όχι)

Lady Gaga 2

Η ιστορία της ιλιγγιώδους ανόδου μιας χαρισματικής τραγουδίστριας στην κορυφή του star system έχει γνωρίσει μέχρι τώρα τρεις κινηματογραφικές ενσαρκώσεις: μία το 1937, με πρωταγωνιστές τους Τζάνετ Γκέινορ και Φρέντρικ Μαρτς, και σκηνοθέτη τον Γουίλιαμ Γουέλμαν, μία (την πιο επιτυχημένη) το 1954, με τους Τζούντι Γκάρλαντ και Τζέιμς Μέισον, και σκηνοθέτη τον Τζορτζ Κιούκορ, και μια ακόμη, μάλλον καταστροφική, απόπειρα το 1976, με τους Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Κρις Κριστόφερσον στους βασικούς ρόλους και τον Φρανκ Πίρσον πίσω από την κάμερα.

Το καινούργιο ριμέικ του «A Star Is Born» έχει ήδη περάσει από 40 κύματα, καθώς η αρχική του σύνθεση ήθελε τον Κλιντ Ιστγουντ στη θέση του σκηνοθέτη και πιθανή πρωταγωνίστρια τη Beyonce. Το σχέδιο, όμως, ναυάγησε έπειτα από συνεχείς αναβολές, με τελευταία αυτή λόγω της εγκυμοσύνης της Beyonce και τον Ιστγουντ να σκηνοθετεί έκτοτε δύο ταινίες - το «Jersey Boys» και το «American Sniper» - και την Beyonce να γίνεται η ακόμη μεγαλύτερη σταρ της μουσικής όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποψήφιοι μέσα στα χρόνια ήταν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Γουιλ Σμιθ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ, Τζον Χαμ, Ράσελ Κρόου, Κρίστιαν Μπέιλ και Τομ Κρουζ, αλλά ο Μπράντλεϊ Κούπερ «κλείδωσε» τελικά στον ρόλο, αναλαμβάνοντας επιπλέον και καθήκοντα σκηνοθέτη έπειτα από την αποχώρηση του Ιστγουντ.

Lady Gaga

Και η Beyonce δεν άργησε να ακολουθήσει τα χνάρια του παλαίμαχου σκηνοθέτη, αφήνοντας ορφανό τον πολύπαθο ρόλο. Μέχρι χτες, οπότε και ανακοινώθηκε ότι μια ποπ σταρ αντιστοίχου βεληνεκούς, η Lady Gaga, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και είναι πολύ κοντά στο κλείσει τη συμφωνία για να πάρει τη θέση της.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, από την άλλη, έχει ήδη επιλέξει πρότζεκτ για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και αυτό δεν είναι άλλο από το «Honeymoon With Harry» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ελπίζουμε μόνο να μην αργήσει πολύ και χάσει ακόμα μία πολύφερνη πρωταγωνίστρια μέσα από τα χέρια του, όπως επίσης ότι η Lady Gaga θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου πρωταγωνιστικού ρόλου. Αν και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα της είναι και πολύ δύσκολο να ταυτιστεί με την ηρωίδα της...

Διαβάστε ακόμη

lady gaga vanity fair 607