Buzz

«Μπορεί να υπάρχουν εκατό άνθρωποι σε ένα δωμάτιο». Η Lady Gaga έχει κάτι να πει για τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Και θα το πει ξανά και ξανά!

στα 10

Και ίσως το πει ξανά. Και μια φορά ακόμη. Και πάλι μία.

«Μπορεί να υπάρχουν εκατό άνθρωποι σε ένα δωμάτιο». Η Lady Gaga έχει κάτι να πει για τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Και θα το πει ξανά και ξανά!

Το καταλαβαίνουμε, όταν δίνεις εκατοντάδες συνεντεύξεις κι όταν όλοι σε ρωτούν πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, όταν όλοι θέλουν να σου μιλήσουν ασχέτως του τι θα τους πεις, είναι λίγο δύσκολο να βρίσκεις καινούρια πράγματα να λες στον καθένα.

Επίσης υπάρχει ένας πεπερασμένος αριθμός τρόπων με τον οποίο μπορείς να αλλάξεις τη διατύπωση μιας φράσης ή μιας ιδέας, οπότε το να λέει κάποιος περιζήτητος σταρ τα ίδια πάνω κάτω σε κάθε του συνέντευξη, δεν είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά με την Lady Gaga.

Δείτε ακόμη: H Lady Gaga τραγουδά «Look What I Found» από το «A Star is Born»

Ακόμη κι έτσι όμως, το ομολογούμε, είναι διασκεδαστικό να την ακούς να επαναλαμβάνει το πως «μπορεί να υπάρχουν εκατό άνθρωποι σε ένα δωμάτιο που να μην πιστεύουν σε σένα, αλλά χρειάζεται μόνο ένας για σου αλλάξει τη ζωή».

Δείτε το βίντεο που συλλέγει μερικές μόνο από τις «εκτελέσεις» αυτού που θα γίνει ένα από τα greatest hits της Lady Gaga και νομίζουμε θα συμφωνήσετε μαζί μας. Και μετά ξαναδείτε το βίντεο αυτή τη φορά με τα μάτια σας καρφωμένα στον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Lady Gaga Venice

Και μετά ξαναδείτε το, γιατί μπορεί να υπάρχουν εκατό βίντεο στο youtube, αλλά χρειάζεται να δείτε μόνο ένα για να σας φτιάξει τη μέρα.


Διαβάστε ακόμη