Buzz

Φεστιβάλ Βενετίας 2016: Η Μόστρα πηγαίνει στην «La La Land» με την Εμα Στόουν και τον Ράιαν Γκόσλινγκ

στα 10

Το πολυαναμενομενο μιούζικαλ του Ντάμιεν - «Whiplash» - Σαζέλ θα είναι το επίσημο άνοιγμα του 73ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Φεστιβάλ Βενετίας 2016: Η Μόστρα πηγαίνει στην «La La Land» με την Εμα Στόουν και τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Το περιμέναμε στις Κάννες, αλλά δεν μας έκανε την χάρη κι έτσι θα αναγκαστούμε να περιμένουμε λίγο ακόμη για το απ΄ότι φαίνεται, χρωματιστό, κεφάτο, ανανεωτικό μιούζικαλ του Ντέιβιντ Σαζέλ.

Τοποθετημένο στο τώρα αλλά με τις αναφορές του να πηγαίνουν πίσω στα μουσικοχορευτικά φιλμ του κλασσικού Χόλιγουντ, το «La La Land» θέλει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο ενός τζαζ πιανίστα που ερωτεύεται την Εμα Στόουν, μια ανερχόμενη ηθοποιό, μόνο που η επιτυχία που και ι δυο θα γνωρίσουν σύντομα θα φέρει εμπόδια στην σχέση τους.

Δείτε ακόμη: Μετά το «Whiplash», ο Ντάμιεν Σαζέλ προσκαλεί στη «La La Land» τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν

la la land

Ο Τζον Λέτζεντ κι ο Τζέι Κέι Σίμονς που κέρδισε ένα Οσκαρ για την προηγούμενη ταινία του Σαζέλ «Χωρίς Μέτρο» συμπρωταγωνιστούν στην ταινία η οποία σύμφωνα με τον Αλμπέρτο Μπαρμπιέρα, τον επικεφαλής της Βενετίας, «δεν εφευρίσκει απλά από την αρχή το μιούζικαλ, αλλά αποτελεί μια καινούρια αρχή για το είδος».

Διαβάστε επίσης: Ο Σαμ Μέντες πρόεδρος της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας

la la land

Το φιλμ είναι σίγουρα ένα από εκείνα που περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο χειμώνα κι ένα άνοιγμα αντάξιο του φεστιβάλ της Βενετίας μετά το περσινό απογοητευτικό «Εβερεστ».

Εκτός από την επίσημη έναρξη, το φιλμ θα συμμετάσχει και στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ στην κριτική επιτροπή του οποίου θα προεδρεύει φέτος ο Σαμ Μέντες.

Δείτε ακόμη: