Buzz

To «La La Land - Live in Concert» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για λίγη μαγεία ακόμη!

στα 10

To Flix βρέθηκε σε μια μαγευτική παράσταση παρέα με μια τζαζ μπάντα, κάτω από τ' αστέρια, σε ένα υπέροχο σημείο στο κέντρο της Αθήνας, για να γιορτάσει τον ερχομό της μεγάλης συναυλίας του «La La Land - Live in Concert» στην Ελλάδα.

Flix Team
To «La La Land - Live in Concert» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για λίγη μαγεία ακόμη!

To «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ, ήταν ένας δυνατός κινηματογραφικός έρωτας με την πρώτη ματιά. Ενα μιούζικαλ που μας απέδειξε πως ο ρομαντισμός στις μέρες μας, ακόμα και μέσα στο κυνικό σκηνικό της καθημερινότητάς μας, δεν έχει χαθεί. Απεναντίας μάλιστα μερικές ρομαντικές πινελιές στην ζωή μας καταφέρνουν ακόμα και τώρα να μας μαγέψουν, να μας ξεσηκώσουν, και να μας κάνουν να ονειρευτούμε.

Διαβάστε ακόμα: Η μοντέρνα Βίβλος των μιούζικαλ του 21ου αιώνα

la la land concert

la la land concert

Mήνες μετά την προβολή της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες, δεν έχουμε πάψει να σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια της ταινίας, υπεύθυνα κατά πολύ για τη... μαγεία. Από το ανεβαστικό «Another Day of Sun», μέχρι το απόλυτα ρομαντικό και μελαγχολικό «City of Stars» και το «Audition (The Fools Who Dream)», μια ωδή για όλους εκείνους τους αμετανόητα ονειροπόλους, το πολυβραβεύμενο, κλασικό πλέον, soundtrack του Τζάστιν Χούρβιτς, αποτελεί την ψυχή της ίδιας της ταινίας, δίνοντας της τα κατάλληλα φτερά για να πετάξει, παρέα κι εμάς, σε έναστρους, πλασματικούς έστω, ουρανούς, κάθε φορά που το ακούμε.

Η παράσταση «La La Land – Live in Concert» φτάνει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο (8 και 9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Gazi Music Hall και 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο PAOK SPORTS ARENA), στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της που βρίσκεται ήδη εν εξελίξει συνδυάζει την υπέροχη ταινία με την ζωντανή συνοδεία μιας 73μελούς ορχήστρας, 40μελούς χορωδίας και τζαζ συγκροτήματος, που ερμηνεύουν ζωντανά και παράλληλα με την προβολή της ταινίας, τα βραβευμένα με Οσκαρ τραγούδια και μουσική της κινηματογραφικής επιτυχίας που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: «Another Day of Sun»: Το «La La Land» ήταν υπέροχο ήδη από τις πρόβες!

la la land concert

la la land concert

Ως προπομπός αυτής της παράστασης, ένα ολοήμερο event εκτυλίχθηκε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας πριν λίγες μέρες, με την δράση να ξεκινά από το πρωί με μια τζαζ μπάντα να παίζει εντελώς ξαφνικά τη μουσική της ταινίας, μπροστά σε περαστικούς. Το βράδυ, το event συνεχίστηκε σε ένα πάρτι με ορχήστρα που αποτελούνταν από τους μουσικούς Δημήτρη Παπαδόπουλο, Τζιμ Σταρίδα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ντίνο Μάνο και Γιώργος Κωστελέτο και βασικούς ερμηνευτές τον Αλεξ Οικονόμου, την Γιάννα Βασιλείου και την Κατερίνα Σούσουλα.

Δείτε παρακάτω το trailer για το «La La Land - Live in concert» και προετοιμαστείτε για τις παραστάσεις που έρχονται: Στην Αθήνα, 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13) και στη Θεσσαλονίκη, 10 Σεπτεμβρίου, στο Paok Sports Arena.


Διαβάστε ακόμα: Την γνώμη του Flix για το «La La Land»

La La Land - In Concert

Αθήνα: Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13)
Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: PAOK SPORTS ARENA
Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 60 ευρώ
Α ζώνη: 50 ευρώ
Β ζώνη: 40 ευρώ
Γ ζώνη: 30 ευρώ
Δ ζώνη: 20 & 15 ευρώ

Παραγωγή: People Entertainment Group
Πληροφορίες: www.people.gr

la la land concert

Tags: la la land