Buzz

Μετά το «Whiplash», ο Ντάμιεν Σαζέλ προσκαλεί στη «La La Land» τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν

στα 10

Η πολυαναμενόμενη - μετά την επιτυχία του «Whiplash» - ταινία του Ντάμιεν Σαζέλ μόλις απέκτησε πολυαναμενόμενο καστ.

Μετά το «Whiplash», ο Ντάμιεν Σαζέλ προσκαλεί στη «La La Land» τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν

Το «La La Land», η ταινία που έρχεται μετά την τεράστια επιτυχία του «Whiplash» για τον Ντάμιεν Σαζέλ, αφηγείται την ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν πιανίστα της (φυσικά!) τζαζ και μιας φιλόδοξης ηθοποιού σε ένα μιούζικαλ που όπως έχει δηλώσει ο Σαζέλ είναι εμπνευσμένο από τις αγαπημένες του ταινίες: το «Τραγουδώντας στη Βροχή», τις «Ομπρέλες του Χερβούργου» και το «Ενα Αστέρι Γεννιέται» - ένα «παλιομοδίτικο φιλμ με τραγούδι και χορό».

Δείτε ακόμη: Δείτε το μικρού μήκους «Whiplash» που υπήρξε η αιτία για να γίνει πραγματικότητα το «Χωρίς Μέτρο» του Ντάμιεν Σαζέλ

Ryan Gosling Emma Stone 607

Το «La La Land», παρά τις ρετρό αναφορές του θα διαδραματίζεται στο σημερινό Λος Αντζελες («ένα μεγάλο σινεμασκόπ ερωτικό γράμμα στην πόλη») και μέχρι... χθες είχε για πρωταγωνιστές του τον Μάιλς Τέλερ του «Whiplash» και την Εμα Γουάτσον. Σήμερα, όμως, η είδηση πως τα ονόματα των Ράιαν Γκόσλινγκ και Εμα Στόουν είναι τα πιο πιθανά να αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχει μετατρέψει το πρότζεκτ στην πιο hot ταινία που περιμένουμε να δούμε σαν τρελοί.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εμα Στόουν έχουν αποδείξει τη χημεία τους, στο «Crazy Stupid Love» αλλά και στο «The Gangster Squad», ενώ ο Σαζέλ ξέρει σίγουρα να χειριστεί το είδος της μουσικής ταινίας, ελπίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που τον έφτασε μέχρι τα Οσκαρ με το «Whiplash».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπαίνει στο στοιχειωμένο σπίτι του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Ryan Gosling Emma Stone 607

Διαβάστε ακόμη: