Buzz

Ο Κάιλ ΜακΛάχλαν περιποιείται το μουστάκι του για χάρη του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Με μια φωτογραφία του στο twitter, ο πιο chic weirdo του αμερικανικού σινεμά ανακοινώνει μια «μικρή» συνεργασία του με τον Ιταλό εστέτ σκηνοθέτη.

Ο Κάιλ ΜακΛάχλαν περιποιείται το μουστάκι του για χάρη του Λούκα Γκουαντανίνο

Δεν είναι είδηση, είναι η προαναγγελία της. Ενώ περιμένουμε με αγωνία το «High Flying Ball» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, όπου ο Κάιλ ΜακΛάχλαν συμπρωταγωνιστεί με τους Ζάζι Μπιτς, Ζάκαρι Κουίντο και Αντρέ Χόλαντ, ο 60χρονος, πια, ηθοποιός που ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την deadpan ύπαρξή του, πόσταρε μια εξαιρετική φωτογραφία στο twitter του.

Διαβάστε ακόμη: «Φοβάμαι τα φίδια. Και την αμνησία.» Η Τίλντα Σουίντον κι ο Λούκα Γκουαντανίνο μιλούν στο Flix για τη δική τους «Suspiria»

Δεν είναι εξαιρετική μόνο επειδή το βλέμμα του ΜακΛάχλαν μοιάζει να ταξιδεύει πίσω από την κόκκινη κουρτίνα, αλλά και, κυρίως, γιατί ανακοινώνει ότι ετοιμάζεται (για την ακρίβεια, ετοιμάζει το μουστάκι του!), για μια μικρού μήκους ταινία με τον Λούκα Γκουαντανίνο που ολοκληρώνει τώρα τον κύκλο της «Suspiria» του. Μυριζόμαστε διαφημιστικό σποτ, αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν, κοιτάζουμε προς τον καθρέφτη σαν να βλέπουμε πέρα απ' αυτόν: