Industry

Ερχεται ο Κούμπο και φέρνει συλλεκτικά δώρα... σκέτη μαγεία

στα 10

Η νέα ταινία της Laika, «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές», σάς κάνει συλλεκτικά δώρα και σάς περιμένει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου!

Flix Team
Ερχεται ο Κούμπο και φέρνει συλλεκτικά δώρα... σκέτη μαγεία

Το στούντιο της Laika έχει ήδη γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία του αμερικάνικου animation με ταινίες που δε φοβούνται να ρισκάρουν («Coraline», «Paranorman», «The Boxtrolls»), πιάνοντας, με ευαισθησία και τόλμη, θέματα δύσκολα, ενώ το χρονοβόρο, τεχνικά δύσκολο και πολυδάπανο stop motion animation που χρησιμοποιούν για τις αφηγήσεις τους, τούς έχουν ήδη καθιερώσει σε ένα υψηλότατο στάνταρ για τη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Δείτε ακόμη: O Mαρκ Σαπίρο μάς βάζει στο σκοτεινό, διαφορετικό, μαγικό animated κόσμο της Laika

kubo 607

Η καινούργια ταινία, «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές», σκηνοθετημένη από τον Τράβις Νάιτ, έχει ως ήρωά της ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, τον Κούμπο, που περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, αφηγούμενο φανταστικές ιστορίες στους ανθρώπους της πόλης του, μέχρι τη στιγμή που, άθελά του, θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα.

Διαβάστε ακόμη: «Kubo and the Two Strings». Η νέα ταινία της Laika δείχνει και πάλι πανέμορφη

kubo poster gr 607

Οταν η μητέρα του πεθαίνει, προσπαθώντας να τον σώσει, ο Κούμπο θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να λύσει το μυστήριο του έκπτωτου πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Με τη βοήθεια του μαγικού μουσικού οργάνου του, ο Κούμπο θα πρέπει να παλέψει με θεούς και τέρατα για να βρει τη μυθική πανοπλία του πατέρα του που θα τον κάνει αήττητο κι έτσι να ξεκλειδώσει το μυστικό της κληρονομιάς του και να ξαναβρεί την οικογένειά του.

Ακούστε και δείτε εδώ τη διασκευή του «While My Guitar Gently Weeps» με τη φωνή της Ρετζίνα Σπέκτορ, όπως ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές»

kubo 607

Η ταινία «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές» βγαίνει στις αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες πριν, η UIP και το Flix σάς κάνουν δώρο συλλεκτικά αντικείμενα από την ταινία: παιδικά σακίδια, μαγικά στυλό και σετ οριγκάμι - δείτε τα παρακάτω και διεκδικήσετε! Για να γίνει δικό σας ένα από τα δώρα, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε share, like και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας για να συμμετάσχετε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με direct message.

Δείτε τα δώρα εδώ:

kubo gift 607

kubo gift 607

kubo gift 607

«O Κούμπο και οι Δύο Χορδές»: από 22 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. Δείτε και διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.