Buzz

Η Κρίστεν Γουίγκ επιστρέφει στην τηλεόραση με παραγωγό τη Ριζ Γουίδερσπουν

στα 10

Η Ριζ Γουίδερσπουν αναλαμβάνει την παραγωγή μίας νέας τηλεοπτικής σειράς κι επιλέγει για πρωταγωνίστριά της την Κρίστεν Γουίγκ, σηματοδοτώντας την επιστροφή της τελευταίας στην μικρή οθόνη.

Η Κρίστεν Γουίγκ επιστρέφει στην τηλεόραση με παραγωγό τη Ριζ Γουίδερσπουν

Ξεκίνησε την καριέρα της από το stand up και έγινε διάσημη μέσα από το θρυλικό Saturday Night Live, αλλά την τελευταία δεκαετία η Κρίστεν Γουίγκ είχε αφοσιωθεί στην μεγάλη οθόνη, γράφοντας(μη ξεχνάμε και την οσκαρική της υποψηφιότητα στο σενάριο για τις «Φιλενάδες») και πρωταγωνιστώντας στο σινεμά.

Η Ριζ Γουίδερσπουν όμως φαίνεται πώς την έπεισε να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην μικρή οθόνη. Η Γουίδερσπουν κάνει αυτό ακριβώς που υποσχέθηκε στον ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες: συνεχίζει την προσπάθεια να βρίσκει σενάρια που έχουν ενδιαφέρουσες γυναίκες ηρωίδες. «Να λέμε τις ιστορίες μας και να τις λέμε με τον τρόπο μας» αυτό είχε πει παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Μίνι Σειράς για το «Big Little Lies».

Διαβάστε κι αυτό: Είναι επιτέλους και επίσημο. Το «Big Little Lies» επιστρέφει

You Think It, I’ll Say It 607

Επένδυσε λοιπόν σε ακόμα μία γυναίκα συγγραφέα, την Κέρτις Σίτενφελντ («Prep», «The Man of My Dreams», «American Wife»), η οποία τον Απρίλιο του 2018 θα κυκλοφορήσει τη νέα της σειρά διηγημάτων με τίτλο «You Think It, I’ll Say It». Η γλώσσα της Σίτενφελντ μοιάζει να ταιριάζει γάντι με τη Γουίγκ: κωμική, καυστική, ανατρεπτική.

Υποθέτουμε λοιπόν ότι θα πρόκειται για ακόμα μία μίνι σειρά με, πιθανόν, αυτοτελείς ιστορίες ή περιστατικά που θα συμβαίνουν στην κεντρική ηρωίδα την οποία θα ερμηνεύει η Γουίγκ.

Περιμένουμε λεπτομέρειες...

Διαβάστε περισσότερα: