Buzz

Η Κρίστεν Γουίγκ τραγούδησε στα Grammy ως... Sia - δείτε το βίντεο

στα 10

Στην σκηνή της τελετής απονομής των βραβείων Grammy χθες βράδυ, η Κρίστερ Γουίγκ αντικατέστησε τη Sia στην ετκέλεση του «Chandelier». Περίπου. Δείτε το βίντεο...

Η Κρίστεν Γουίγκ τραγούδησε στα Grammy ως... Sia - δείτε το βίντεο

Η Sia, η αυστραλέζα μουσικός που αποφεύγει την προσωπική έκθεση στη δημοσιότητα, θέλοντας να αποδείξει ότι όλο αυτό το πανηγύρι των βίντεο και των ζωντανών εμφανίσεων έχει να κάνει πρωτίστως με την ίδια τη μουσική, χθες, στην τελετή απονομής των Grammys 2015 επιστράτευσε την Κρίστεν Γουίγκ για να πάρει τη θέση της. Οταν ήρθε η ώρα της performance του σούπερ χιτ της «Chandelier», η Sia βρισκόταν στο βάθος της σκηνής κι έκρυβε το πρόσωπό της κοιτώντας το τοίχο ενός ακατάστατου «δωματίου». Στην πρώτη γραμμή της σκηνής, με ανάλογη περούκα και αμφίεση, η Κρίστεν Γουίγκ (μαζί με την μόνιμη χορεύτερια της Sia, Μάντι Ζίγκλερ) ανέλαβαν τη lip sync εκτέλεση του τραγουδιού. Στην πραγματικότητα η performance τους ήταν μία μίξη από τα «Chandelier» και «Elastic Heart» - σαν δύο πλευρές της Sia να μονομαχούν για τον προβολέα, πριν ενωθούν σε μία κοινή ερμηνεία.

Χθες βράδυ δεν ήταν μόνο τα Grammys: Διαβάστε τα πάντα για την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA

Ο Σάια ΛαΜπεφ, ο πρωταγωνιστής του βίντεο της Sia «Elastic Heart», ήταν αυτός που προλόγισε την performance, εξυμνώντας την τραγουδίστρια, η οποία ήταν παρούσα χθες βράδυ με 4 υποψηφιότητες (ανάμεσα στις οποίες για το Καλύτερο Αλμπουμ και το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς).

Εκτός από την Γουίγκ και τον ΛαΜπεφ, και η Λένα Ντέναμ έχει δεχθεί να πρωταγωνιστήσει στη θέση της τραγουδίαστριας που αποφεύγει κάθε προσωπική δημοσιότητα.

Δείτε την Γουίγκ στο βίντεο από τη χθεσινή βραδιά των βραβείων:

.

Δείτε περισσότερα: