Buzz

Η Κρίστεν Στιούαρτ τώρα και σκηνοθέτης!

στα 10

Η ηθοποιός που το Χόλιγουντ λατρεύει να μισεί ετοιμάζει τώρα και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, σε πείσμα των πικρόχολων επικριτών της.

Η Κρίστεν Στιούαρτ τώρα και σκηνοθέτης!

Μπορεί μέχρι πρότινος να αποτελούσε αγαπημένο στόχο των κριτικών λόγω της ερμηνείας της στη σειρά του «Λυκόφωτος» και προσφιλές θύμα των ταμπλόιντ για τα σκάνδαλα γύρω από τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ωστόσο η αμφιλεγόμενη Κρίστεν Στιούαρτ μοιάζει να έχει βγει αλώβητη από τα απανωτά χτυπήματα και συνεχίζει απτόητη την καριέρα της με ολοένα και πιο προσεκτικά και ενδιαφέροντα βήματα.

Το Σεζάρ Καλύτερου Β’ Γυναικείου Ρόλου (το πρώτο που απονεμήθηκε ποτέ σε Αμερικανίδα ηθοποιό) για την ερμηνεία της στα «Σύννεφα του Σιλς Μαρία» του Ολιβιέ Ασαγιάς αποστόμωσε ήδη τους επικριτές της, ενώ στο προσεχές Φεστιβάλ Καννών η Στιούαρτ θα συμμετέχει με δύο νέες ταινίες: το «Café Society» του Γούντι Αλεν, που θα ανοίξει το Φεστιβάλ, και το καινούργιο φιλμ του Ολιβιέ Ασαγιάς, «Personal Shopper», που βρίσκεται στο διαγωνιστικό τμήμα.

Διαβάστε ακόμη: «Η ζωή είναι κωμωδία, γραμμένη από σαδιστή σεναριογράφο...» Ηρθε το τρέιλερ του «Café Society» του Γούντι Αλεν

Cafe Society 1 Café Society

Πέρα όμως από την απόβασή της στις φετινές Κάννες, η ηθοποιός ετοιμάζεται και για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Η Στιούαρτ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός πίσω από τις κάμερες με το μικρού μήκους «Water», το οποίο αποτελεί μέρος μιας σειράς ταινιών που εμπνεύστηκαν οι ψηφιακές εκδόσεις Refinery29. Για τις ανάγκες του πρότζεκτ, η Refinery29 επιστράτευσε δώδεκα γυναίκες δημιουργούς (σκηνοθέτες, σεναριογράφους και animators), οι οποίες θα αναλάβουν να «εξερευνήσουν τη δυναμική της εξουσίας» μέσα από μια γυναικεία ματιά.

Το πρώτο φιλμ της σειράς, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Κλόι Σεβινί, είναι ήδη έτοιμο και θα κάνει την πρεμιέρα του στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών, ενώ στο ίδιο πλαίσιο σύντομα θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο και η Γκαμπούρι Σιντίμπε του «American Horror Story» και της «Μονάκριβης».

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016: Διαβάστε αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ

Personal Shopper 1 607Personal Shopper

Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε εδώ τις νέες φωτογραφίες της Κρίστεν Στιούαρτ που δημοσιοποιήθηκαν από το «Café Society» και το «Personal Shopper», ενώ όσοι αναρωτιούνται για τις σκηνοθετικές ικανότητες της ηθοποιού μπορούν να ανατρέξουν στο παρακάτω βίντεο για να παρακολουθήσουν τη μοναδική της σκηνοθετική απόπειρα μέχρι τώρα, για το βιντεοκλίπ του «Take Me to the South» των Sage + The Saints.


Διαβάστε ακόμη

Cafe Society 2Café Society