Φεστιβάλ / Βραβεία

Κωλαράκια και πιστόλια! Δυο κλιπ από το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν

στα 10

Οι πρώην πριγκίπισες της Disney καταλήγουν στη φυλακή στη νέα ταινία του προβοκάτορα σκηνοθέτη. Κι ένας έμπορος ναρκωτικών τις παίρνει σπίτι. Ξεχάστε τα παραμύθια που ξέρατε.

Κωλαράκια και πιστόλια! Δυο κλιπ από το «Spring Breakers» του Χάρμονι Κορίν

Τέσσερα κορίτσια που έχουν βαρεθεί το campus του πανεπιστημίου, την δίχως εκπλήξεις ζωή τους, τα ίδια και τα ίδια, αποφασίζουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο στις ανοιξιάτικες διακοπές τους: Μια βόλτα μέχρι τη Φλόριντα με «χρηματοδότηση» από μια ληστεία κι όχημα ένα κλεμμένο αμάξι.

Και σαν φτάσουν στην ηλιόλουστη πολιτεία το πάρτι θα αρχίσει και θα είναι ξέφρενο, αλλά δυστυχώς θα τελειώσει νωρίς: Τα κορίτσια θα καταλήξουν στη φυλακή και η μόνη τους ελπίδα είναι έναν μάλλον γλοιώδης έμπορος ναρκωτικών που θα πληρώσει την εγγυησή τους, πρφανώς ζητώντας κάποια ανταλλάγματα.

Ο τύπος με τα dreadlocks τα χρυσά δόντια και μεγάλη συλλογή από καπέλα κι όλα τα shit που πάντα ήθελε, στα κλιπ που ακολουθούν είναι ο Τζέιμς Φράνκο, ενώ τα κορίτσια που χαζογελούν, βαριούνται και στριφογυρίζουν στο κρεββάτι μόνο με τα βρακάκια τους, είναι σχεδόν όλες, πρώην «πριγκίπισσες» της disney.

Ο λόγος για τη Σελένα Γκομέζ, του τηλεοπτικού παιδικού «The Wizards of Waverly Place» και τη Βανέσα Χάτζενς του «High School Musical», που βέβαια έχει παίξει και στο «Sucker Punch» και το «Beastly».

Δείτε τα δύο πρώτα κλιπ από το φιλμ αναμένοντας εντυπώσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του, στο φεστιβάλ της Βενετίας.