Buzz

«Ηταν σαν να μου έβγαζαν το δέρμα»: Ο Κιτ Χάρινγκτον αποχαιρετά τον Τζον Σνόου

στα 10

Δήλωνε ότι είναι επαγγελματίας. Ο «Τζον Σνόου» είναι απλώς ένας ρόλος. Θα χαιρόταν όταν θα μπορούσε να απαντήσει στους περαστικούς που τον ρωτούσαν «είσαι ο Τζον Σνόου;» με ένα αυστηρό «όχι πια». Τελικά όμως... he knew nothing.

«Ηταν σαν να μου έβγαζαν το δέρμα»: Ο Κιτ Χάρινγκτον αποχαιρετά τον Τζον Σνόου

To Game of Thrones έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα προς το επικό του φινάλε. Ο 8ος κύκλος ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και όλοι οι φανς κρατάμε την αναπνοή μας για τη συνέχεια.

Ολοι οι διάσημοι (πλέον, μετά από 10 χρόνια) πρωταγωνιστές του έχουν μιλήσει για το πώς έζησαν την τελευταία τους μέρα στο γύρισμα. Η συγκίνηση ήταν βέβαιη, αλλά η ένταση των συναισθημάτων ήταν κάτι που ξάφνιασε άπαντες.

Διαβάστε αναλυτικά το recap του πρώτου επεισοδίου: «Game of Thrones», Κύκλος 8, Επεισόδιο 1: Σημειώσεις

Kit Harington 607 1

Περισσότερο από όλους τον Κιτ Χάρινγκτον γιατί πάντα δήλωνε μία ψυχραιμία απέναντι στο τηλεοπτικό φαινόμενο και στις διαστάσεις που είχε πάρει η δική του φήμη, ερμηνεύοντας τον κεντρικό ήρωα, τον μπάσταρδο που έγινε Βασιλιάς του Βορρά. Τον «Τζον Σνόου».

Τόσο στο βρετανικό Esquire (που τον φιλοξενεί στο εξώφυλλο και στην κεντρική του συνέντευξη) όσο και καλεσμένος του Γκράχαμ Νόρτον για να μιλήσει για τον τελευταίο κύκλο του GoT, ο Χάρινγκτον ομολόγησε ότι τελικά του στοίχησε πολύ ο αποχαιρετισμός με τον ήρωα.

Kit Harington 607 2

«Τελευταία μέρα γυρίσματος και είμαι μια χαρά, μια χαρά, μια χαρά. Και πάω να κάνω το τελευταίο πλάνο και αρχίζω και αισθάνομαι ότι μου ανεβαίνει η πίεση και η καρδιά μου δεν μπορεί να ηρεμήσει. Φώναξαν "it's a wrap" και ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό το κλάμα. Ηταν ταυτόχρονα ανακούφισης αλλά και μεγάλης απώλειας. Γιατί δε θα ξαναφορούσα ποτέ αυτή τη στολή. Δεν θα ξαναέμπαινα ποτέ σε αυτό τον κόσμο, δε θα ξαναμύριζα ποτέ αυτές τις μυρωδιές, δε θα γύριζα ποτέ αυτές τις μάχες, δε θα ήμουν ξανά ποτέ στο πλατό με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Ηταν όλο το πακέτο μαζί...»

«Οταν ήρθαν τα κορίτσια για να μου βγάλουν τη στολή ένιωσα ότι μου έβγαζαν το δέρμα. Για να βγει ο χαρακτήρας από πάνω μου, έβγαινε και το δέρμα μου. Ακόμα έκλαιγα και μία από τις ενδυματολόγους μου λέει "σταμάτα, σύνελθε", αλλά δεν μπορώ να σταματήσω. Προσπαθώ μέσα από τις αναπνοές μου να τους πω "μισό λεπτό περιμένετε να τον αποχαιρετήσω" αλλά εκείνες δουλεύουν ψυχρά και γρήγορα, σκίζοντας τα μανίκια, ξεκολλώντας τα κομμάτια. Ηθελα να πω αντίο αλλά ήταν πολύ αργά. Ο Τζον Σνόου δεν υπήρχε πια...»

Δείτε τον στο βίντεο να ομολογεί ότι έκλαψε και σε μία θαυμάστρια σ' ένα αεροδρόμιο:


Περισσότερο Game of Thrones