Buzz

Let it (Jon) Snow! Ο Κιτ Χάρινγκτον σε προσκαλεί για τσάι

στα 10

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις ένα ταξίδι στο Λονδίνο, να δεις το θεατρικό του έργο και να πιεις τσάι μαζί του. Το μόνο που δε θα μάθεις; Πώς να φτιάχνες τσάι γιατί ο Κιτ -Τζον Σνόου- Χάρινγκτον... knows nothing! Δείτε το βίντεο.

Let it (Jon) Snow! Ο Κιτ Χάρινγκτον σε προσκαλεί για τσάι

Το 2019 φέρνει και το τέλος της σειράς-φαινόμενο: όλοι περιμένουμε τον Απρίλιο με κομμένη την ανάσα για το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones». Μέχρι τότε όμως, τι θα λέγατε να συναντούσαμε τον πρωταγωνιστή Κιτ -"Τζον Σνόου"- Χάρινγκτον στο Λονδίνο; Μάς προσκαλεί ο ίδιος για να μας χαρίσει προσκλήσεις στο θεατρικό του έργο («True West») και να πιει ένα τσάι μαζί μας.

Δείτε κι αυτό: Ο Τζον Σνόου εκπαιδεύει το δράκο του στο πιο γλυκό βίντεο που θα δεις σήμερα

Kit  Harington tea 607 Και κάποιος να σχολιάσει κι αυτό το μουστάκι!

Φυσικά η ιδέα θέλει να στηρίξει έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Χάρινγκτον δέχθηκε να πάρει μέρος σε μία καμπάνια όπου οι φιλανθρωπικές οργανώσεις Omaze και Mencap (η τελευταία στηρίζει παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους) επιχειρούν να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους στο μεγάλο κοινό του «Game of Thrones».

Mπείτε λοιπόν στο site της Omaze και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και την κλήρωση που θέλει τους τυχερούς να γνωρίζουν από κοντά τον Τζον Σνόου σ' ένα VIP ταξίδι που τελειώνει με τσάι με τον πρωταγωνιστή.

Μόνο που... όταν θα πατήσετε το play θα δείτε ότι δεν πρέπει να τον αφήσετε να το φτιάξει ο ίδιος.

He knooows nooothing about tea.

.

Διαβάστε περισσότερα: