Buzz

Κίρστεν Νταστ: «η τηλεόραση είναι καλύτερη από το σινεμά»

στα 10

H πρωταγωνίστρια του πολυαναμενόμενου 2ου κύκλου του τηλεοπτικού «Fargo» έχει να πει μερικά σκληρά λόγια για το σινεμά.

Κίρστεν Νταστ: «η τηλεόραση είναι καλύτερη από το σινεμά»

O δεύτερος κύκλος «Fargo» ξεκινά σε λίγες μέρες και εμείς ανυπομονούμε! [Θα τον παρακολουθήσουμε ξανά από τον ΟΤΕ TV που φέρνει τη σειρά σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα]. Ολα όσα έχουν κυκλοφορήσει μάς καθησυχάζουν: η σειρά έχει παραμείνει πιστή στο «Κοενικό» εμπνευσμένο, ξηρό, κατάμαυρο χιούμορ, καστ από character actors που δίνουν τις σωστές διαστάσεις στους ρόλους, αλλά και λαμπερούς πρωταγωνιστές που επιστρέφουν στην τηλεόραση για να τσαλακώσουν την εικόνα τους και να αναμετρηθούν με τολμηρό, φρέσκο υλικό (πόση ειρωνία ότι αυτό πια υπάρχει στην μικρή και όχι στην μεγάλη οθόνη;)

Θυμηθείτε: Fargo: επιτέλους το trailer μάς συστήνει τους «πολύ φιλικούς κατοίκους» του 2ου κύκλου

Kirsten Dunst Fargo 607 1

Σε αυτό απαντά μία εκ των πρωταγωνιστών, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της στο σινεμά από μικρή - σήμερα όμως σχολιάζει πώς τα πιο ενδιαφέροντα, τολμηρά πράγματα συμβαίνουν στην μικρή κι όχι στην μεγάλη οθόνη. Η Κίρστεν Ντανστ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Guardian για το δεύτερο κύκλο του «Fargo», μίλησε έξω από τα δόντια για τη δημιουργικότητα στην τηλεόραση που πλέον ξεπερνά αυτή στο σινεμά

Δείτε ακόμα: Η Κίρστεν Ντανστ ξεπλένει τα χέρια της από το... αίμα στο teaser του «Fargo 2»

Kirsten Dunst Fargo 607 2

«Η κινηματογραφική βιομηχανία έχει μετατραπεί σ' ένα πολύ παράξενο μέρος, σίγουρα. Ολοι οι δημιουργικοί άνθρωποι ανθίζουν κι αναπτύσσονται στην τηλεόραση πλέον...»

Η Ντανστ βρίσκει το πρόβλημα σε δύο τομείς: τα πάρα πολλά χρήματα που επενδύονται στον κινηματογράφο, μετατρέποντάς τον σε εμπορική μηχανή που θέλει να εξασφαλίζει τα κέρδη της και στο γεγονός ότι «ανακατεύονται πολλοί μάγειρες στην κουζίνα».

«Τα στούντιο ανακατεύονται με το μοντάζ, οι παραγωγοί κόβουν το δικό τους μοντάζ, και φυσικά ο σκηνοθέτης μοντάρει επίσης. Ολοι έχουν βάλει χέρι στην ταινία, οπότε ποιος την υπογράφει στο τέλος της μέρας;»

Kirsten Dunst Fargo 607 3

Θυμηθείτε επίσης: Κανένας τρυποκάρυδος δεν μπορεί να καλύψει τον ήχο από τις σφαίρες στο πρώτο teaser του 2ου κύκλου του «Fargo»

Η Ντανστ επίσης τονίζει ότι ο συμπυκνωμένος, πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος κάνει την ενέργεια στο τηλεοπτικό σετ να είναι έντονη και δημιουργική: «σε κάθε επεισόδιο όλοι δουλεύουμε συγκεντρωμένα και πιο σκληρά από ό,τι σε μία ταινία».

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το «Fargo», καθώς και όλα τα recap των επεισοδίων του πρώτου κύκλου εδώ

Fargo 2 607 1

Να θυμίσουμε ότι δεύτερος κύκλος του «Fargo» μάς επιστρέφει στο 1979 και στο Λαβέρν της Μινεσσότα, ξετυλίγοντας το μυστήριο γύρω από το περιστατικό των «Sioux Falls», στο οποίο αναφερόταν συχνά ο πρώην αστυνομικός και νυν εστιάτορας πατέρας της Μόλι (Κιθ Κάρανταϊν) στον πρώτο κύκλο. Νεαρός αστυνομικός τότε ο Λου Σόλβερσον (τον ερμηνεύει ο Πάτρικ Γουίλσον), βετεράνος του Βιετνάμ, φιλήσυχος, ταπεινός και αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, καλείται να ερευνήσει ένα έγκλημα που συμβαίνει στην περιοχή του αλλά συνδέεται με το ευρύτερο δίκτυο μαφίας του Φάργκο.

Διαβάστε τα πάντα για την υπόθεση του 2ου κύκλου «Fargo» αλλά και τους ηθοποιούς που απαρτίζουν το νέο καστ!

Δείτε τα δύο νέα trailer εδώ:

.

.

Διαβάστε επίσης: