Buzz

Ο Βασιλιάς Αρθούρος όπως δεν τον είδατε ποτέ στο τρέιλερ του «King Arthur: Legend of the Sword» του Γκάι Ρίτσι

στα 10

Ο Τσάρλι Χάναμ κι ο Τζουντ Λο ακονίζουν τα σπαθιά τους. Θέλετε να δείτε;

Ο Βασιλιάς Αρθούρος όπως δεν τον είδατε ποτέ στο τρέιλερ του «King Arthur: Legend of the Sword» του Γκάι Ρίτσι

Οχι πια καλό παιδί, αφού τα καλά παιδιά είναι βαρετά, ο Γκάι Ρίτσι θέλει να δείξει έναν άλλο Βασιλιά Αρθούρο, πέρα από τα κουρασμένα κλισέ του ήρωα, έναν χαρακτήρα πιο βρώμικο και αλήτικο κι απ ότι φαίνεται ο Τσάρλι Χάναμ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο.

Δείτε ακόμη: Τζουντ Λο εναντίον Τσάρλι Χάναμ: Πρώτες εικόνες από το «King Arthur: Legend of the Sword» του Γκάι Ρίτσι

«Νομίζω ότι το πρόβλημα με τις περισσότερες ταινίες για τον βασιλιά Αρθούρο είναι ότι προσπαθούσαν να τον δείξουν ως καλό και ανιαρό» δήλωνε ο πρωταγωνιστής Τσάρλι Χάναμ πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν η ταινία βρισκόταν ακόμα στο στάδιο των γυρισμάτων. «Δυστυχώς, τέτοιοι χαρακτήρες δεν είναι πολύ ενδιαφέροντες να τους παρακολουθείς. Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ ήταν ο λιγότερο ενδιαφέρων ήρωας στον “Πόλεμο των Αστρων”, γιατί ήταν ο καλός. Οι καλοί είναι βαρετοί».

king arthur 607

Η αναφορά στον «Πόλεμο των Αστρων» φυσικά δεν ήταν τυχαία. Τόσο ο Γκάι Ρίτσι όσο και η Warner Bros βλέπουν την πρώτη ταινία σαν την αρχή μιας saga για τους Ιππότες της Στρογγυλής τραπέζης και το «King Arthur» σαν ένα origin story του κεντρικού του ήρωα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τσάρλι Χάναμ είναι έτοιμος για να γίνει ο νέος Στιβ ΜακΚουίν

king arthur 607

Ο οποίος αποκτά μάλιστα μια ενδιαφέρουσα διαδρομή, αφού δεν ξεκινά ως ευγενής μα ως ορφανό που μεγάλωσε από πόρνες στο Λονδίνο του 5ου αιώνα για να φτάσει τελικά να γίνει Βασιλιάς. «Ο Βασιλιάς Αρθούρος που ξέρατε, ήταν καλός από την αρχή» λέει ο Ρίτσι, «ο δικός μας όχι».

king arthur 607

Το πρώτο τρέιλερ είναι πλέον εδώ και μπορείτε να το δέιτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Δείτε ακόμη

king arthur 607