Buzz

Ετοιμάζεται live action του «Kimi no na Wa.» σε παραγωγή Τζ. Τζ. Εϊμπραμς

στα 10

Μετά το «Φάντασμα στο Κέλυφος» και το επερχόμενο «Akira», και το υπέροχο «Kimi no na Wa.» ετοιμάζεται να γίνει ένα ακόμη χολιγουντιανό live action.

Ετοιμάζεται live action του «Kimi no na Wa.» σε παραγωγή Τζ. Τζ. Εϊμπραμς

Αλλο ένα anime ετοιμάζεται να γίνει κινηματογραφική μεταφορά ως ένα ακόμη live action στο Χόλιγουντ. Το στούντιο της Paramount, που πρόσφατα μας είχε δώσει και το «Φάντασμα στο Κέλυφος» με την Σκάρλετ Τζοχάνσον, ετοιμάζει να μεταφέρει και το υπέροχο ιαπωνικό anime «Kimi no na Wa.» (γνωστό κι ως «Your Name») ως μια ακόμη live action ταινία.

Στην παραγωγή αυτή την φορά εμπλέκεται και ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς και η εταιρεία του Bad Robot, ενώ ο Ερικ Χέισερερ, ο οποίος κέρδισε φέτος την πρώτη του υποψηφιότητα για Οσκαρ για το σενάριό του στο «Arrival», θα γράψει το σενάριο της ταινίας. Για όσους δεν γνωρίζουν για αυτό το μικρό ιαπωνικό anime διαμάντι, πρόκειται για την ιστορία δυο νεαρών, μιας κοπέλας και ενός αγοριού, που ζουν τελείως διαφορετικές ζωές σε δυο διαφορετικά μέρη της Ιαπωνίας, όπου ανακαλύπτουν πως έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν μεταξύ τους σώματα, και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρεθούν και να σταματήσουν μια επερχόμενη καταστροφή.

Διαβάστε ακόμα: Βάζοντας την Ασία εκεί όπου φοβήθηκε να τη βάλει το Χόλιγουντ!

kimi no na wa

Η ταινία, την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Μακότο Σινκάι κατάφερε να κερδίσει πάνω από 330 εκατομμύρια δολάρια στην Ιαπωνία και έμεινε στην κορυφή του box office για 12 εβδομάδες. Ο παραγωγός της ταινίας Γκένκι Καγουαμούρα είπε για αυτή την συνεργασία «όπως και στην ταινία, έτσι κι αυτό μοιάζει με όνειρο. Ο κ. Εϊμπραμς και η ομάδα του έχουν μαγέψει το κοινό με τις κινηματογραφικές μεταφορές του γνωστών επωνυμιών. Και οι Μιτσούχα και Τάκι (οι ήρωες της ταινίας) βρήκαν τον τέλειο αφηγητή στο πρόσωπο του κ. Χέισερερ, για να πει αυτή την ρομαντική, με δόσεις επιστημονικής φαντασίας, ιστορία που έδωσε τόση ώθηση στο φιλμ. Οι συναντήσεις που είχαμε μέχρι στιγμής πάνε θαυμάσια, ενώ ακούστηκαν αρκετές φανταστικές ιδέες που θα κάνουν την ταινία υπέροχη. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργαστώ με τέτοιους σπουδαίους δημιουργούς για να φέρουμε στο κοινό την live action χολιγουντιανή εκδοχή του “Your Name”».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία ή το ποιος θα την σκηνοθετήσει ή και ακόμα το ποιοι θα πρωταγωνιστούν σε αυτή. Οι κριτικές για το anime, όπου και να παίζονταν ήταν διθυραμβικές, ενώ θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες του 2016. Μπορείτε να δείτε ένα τρέιλερ του anime παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα.


Διαβάστε ακόμα:

kimi no na wa