Buzz

Ο Μαρκ Ράφαλο έκανε την παραδοσιακή Halloween φάρσα του Τζίμι Κίμελ στα παιδιά του

στα 10

Tι κι αν είσαι ο Hulk; Αν τολμήσεις να φας τα σοκολατένια Halloween κεράσματα των παιδιών σου και των φίλων τους, θα σε κάνουν κομμάτια. Ακόμα κι αν αυτό είναι μέρος μιας παραδοσιακής πλέον φάρσας.

Ο Μαρκ Ράφαλο έκανε την παραδοσιακή Halloween φάρσα του Τζίμι Κίμελ στα παιδιά του

Κάθε χρόνο, τις μέρες που η Αμερική γιορτάζει το Halloween, ο Τζίμι Κίμελ βάζει τους γονείς τηλεθεατές του να του στείλουν βίντεο από την ίδια, παραδοσιακή πια, φάρσα που καλούνται να κάνουν στα πολύ μικρά παιδιά τους. Το concept είναι απλό: τα πιτσιρίκια έχουν βγει για τις Halloween γύρες τους - ντυμένα μασκέ, πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα στη γειτονιά, ζητώντας σοκολατένια κεράσματα και γλυκά (κάτι σαν τα δικά μας χριστουγεννιάτικα κάλαντα). Στο τέλος επιστρέφουν σπίτι με το καλάθι τους γεμάτο λιχουδιές. Φυσικά και δεν μπορούν να τις καταναλώσουν όλες, οπότε οι γονείς τους φυλάνε τις σοκολάτες για να τους δίνουν λίγες λίγες όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Back to the Future»: η DeLorean μηχανή του χρόνου των Μάρτι ΜακΦλαϊ και Ντοκ Μπράουν προσγειώνεται στο πλατό της «Jimmy Kimmel Live»!

Jimmy Kimmel Halloween prunk

Ο Κίμελ βάζει τους γονείς να πουν, την επόμενη μέρα, ότι, όσο αυτά κοιμόντουσαν, εκείνοι τους έφαγαν όλα τα γλυκά. Και να τραβήξουν σε βίντεο τις αντιδράσεις τους. Τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά: τα πιτσιρίκια παθαίνουν αμόκ, ξεσπούν σε οδυρμούς και κλάματα, και κάπου καταλαβαίνεις πόσο κακομαθημένα -έστω εξαιρετικά καλομαθημένα- είναι τα παιδάκια πλέον.

Δείτε το περσινό παράδειγμα:

.

Ο Μαρκ Ράφαλο επισκέφθηκε τη Δευτέρα την εκπομπή του Κίμελ για να διαφημίσει την νέα του ταινία «Spotlight» αλλά εκτός από το σκάνδαλο που αφορά το Βατικανό και τους ιερείς, ο «Hulk» αφηγείται και το πραγματικό σκάνδαλο που συγκλόνισε το σπίτι του: έκανε τη φάρσα στα παιδιά του.

Δείτε το βίντεο:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: