Buzz

Οταν συγκινήθηκε ο Σπίλμπεργκ: δείτε το βίντεο της ακρόασης του πιτσιρικά Χένρι Τόμας για τον «Eξωγήινο»

στα 10

Ο τότε 9χρονος Χένρι Τόμας βουρκώνει στην κάμερα και λυγίζει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που του προσφέρει επί τόπου το ρόλο για τον «Ε.Τ.: Ο Εξωγήινος». Δείτε το βίντεο...

Οταν συγκινήθηκε ο Σπίλμπεργκ: δείτε το βίντεο της ακρόασης του πιτσιρικά Χένρι Τόμας για τον «Eξωγήινο»

Δεν είναι καινούργιο βίντεο, αλλά το Collider το ξέθαψε και το πόσταρε ξανά στη σελίδα του στο facebook, όπου έγινε φυσικά viral. Πρόκειται για το βίντεο όπου ο Στίβεν Σπίλμπεργκ περνάει από ακρόαση παιδιά για τον κεντρικό ρόλο του «Ε.Τ.: Ο Εξωγήινος».

Είναι 1980-81 κι ο μικρός Χένρι Τόμας στέκεται με τα ελαφίσια μάτια του διάπλατα μπροστά στο φακό του σκηνοθέτη και ακολουθεί τις οδηγίες για να παίξει τη σκηνή του.

Δείτε κι αυτό: «Escape to Nowhere» (1961): δείτε τη μικρού μήκους ταινία του 14χρονου Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Henry Thomas ΕΤ 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Δείτε τα βίντεο των πρώτων οντισιόν των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Νικόλ Κίντμαν!

Ακούγεται η φωνή του Σπίλμπεργκ να του εξηγεί την ταινία - πώς ο χαρακτήρας του έχει δεθεί με το εξωγήινο πλάσμα, πώς η NASA του χτυπάει την πόρτα, πώς θα έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τη Κυβέρνηση να το πάρουν από το σπίτι του.

Κι εκεί δημιουργείται κάτι μαγικό: ο τότε 9χρονος Τόμας βουρκώνει κι αυτοσχεδιάζει σε μία 3λεπτη σκηνή για την πραγματική φιλία.

Πατήστε το play:


Διαβάστε περισσότερα: