Buzz

Κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Candy Store»!

στα 10

Γλυκάθηκε και ο Ντε Νίρο από το σενάριο του «Candy Store» κι έτσι ο Στίβεν Γκέιγκαν μοιάζει να ακολουθεί την επιτυχία του «Syriana» με κάτι πολύ καυτό.

Κι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Candy Store»!

Μετά τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» φαίνεται ότι η Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει κάνει συνειδητά στροφή του σε ρόλους που του δίνουν ξανά τη δυνατότητα να αποδείξει την μεγάλη του ερμηνευτική δύναμη (γιατί, αναμφισβήτητα πέρασε και μία 15ετία κακών επιλογών).

Ανυπομονούμε να τον δούμε στο «Ι Heard You Paint Houses», τη συνεργασία του αιώνα με Μάρτιν Σκορσέζε και Αλ Πατσίνο, αλλά επειδή αυτό μάλλον θα αργήσει, περιμένουμε τουλάχιστον το «Hands of Stone» που τον βάζει ξανά οργισμένο είδωλο στο ρινγκ.

Οσο όμως περιμένουμε, ακούμε όλο και καλύτερα νέα. Ο Ντε Νίρο μόλις υπέγραψε για να πρωταγωνιστήσει στο «Candy Store», την νέα ταινία του Στίβεν Γκέιγκαν (σκηνοθέτη του «Syriana», σεναριογράφου του «Traffic») δίπλα τους Τζέισον Κλαρκ («Zero Dark Thirty», «The Great Gatsby») Κρις Χέμσγουορθ («Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός») και Ομάρ Σι («Αθικτοι»).

Ο Ντε Νίρο αναλαμβάνει το ρόλο ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος θα συνεργαστεί με έναν ειδικό πράκτορα (Τζέισον Κλαρκ) για να ξεσκεπάσουν την ορφανωμένη μαφία των κακόφημων δρόμων του Μπρούκλιν. Ο Μπομπ λοιπόν παίζει στο γήπεδό του...

Ο Μπραντ Πιτ και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον είχαν διαπραγματευθεί από έναν ρόλο στην ταινία, αλλά δεν έχουμε ακούσει κάτι νεότερο για τη συμμετοχή τους.